star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó iroda Tevel

  • 2 330 m²

    alapterület
  • 30 933 m²

    telek

Vételár:

182,88 millió Ft

Eladó iroda Tevel

  • 2 330 m² alapterület
  • 30 933 m² telek

  • Eladó iroda Tevel

  • 2 330m²


Ár:

182 880 000 Ft

Az ingatlanról:

Tolna vármegye középső területén található Tevel község. A vármegye székhelyétől, Szekszárdtól 32 kilométerre, a járási központtól 16 kilométerre fekszik. A településen a fő megélhetési formát a mezőgazdaság adja. Emellett egyéb jellegű vállalkozásokat is indítottak, illetve a közeli városokba is sokan járnak dolgozni. Közművekkel teljes Tevel ellátottsága. Utcái aszfaltozottak, közterületei rendezettek. Intézményei jól szolgálják a lakosság igényeit.

Megvételre kínálom a Fő utca ingatlan-komplexumát egyben, vagy részleteiben értékesítve.
Az ingatlanon külön épületeket találunk, melyek más-más funkciót töltenek be. Tégla építésű épületek, betonozott úton való megközelíhetőséggel. Elektromos hálózat minden épületben 380/220 V.
Az ingatlan területén található szolgálati lakások nem eladóak.

- Az irodaház 316 m² beépített alapterületű, háromszintes épület. Beépített szintterülete 950 m², ebből a második szinten levő étterem és konyha 218 m². A lapostető bitumenes lágy lemezzel fedett, a födém vasbeton, homlokzatát nemes vakolat fedi. A földszinten 5 db garázs tartozik az épülethez. Az épület két felső szintjén emeletenként 10-10 db iroda, 1-1 közlekedő folyosó és 2-2 db wc helyiség található. Fa és fém nyílászárói eredetiek.

- 3 db garázs összesen 94 m² alapterületű, lapostetős épület, mely az utcaszintről, saját parkolóból megközelíthető.

- Az erőgéptároló garázs 396m² alapterületű, földszintes épület. Padlója betonozott. héjjazata hullámpala, fa nyílászárókkal ellátott.

- Irattár és raktár 200 m² alapterületű, egyszintes, nyeregtetős épület. Hullápala fedésű, fa és fém nyílászárókkal ellátott.

- Buszgarázs és kistraktor tároló 280 m² alapterületű, betonozott padlózatú épület, féltetős tetőszerkezetű, hullámpalával fedett.

- Lóistálló 410 m² alapterületű, beton burkolású, síkpalával fedett épület.

A komplexum egyben vagy részleteiben is megvásárolható, tehát bármelyik rész nyeri el a tetszését, jelentkezzen az elérhetőségeim valamelyikén!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Elhelyezkedés

Tevel


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6613203


Fábián Elvira Mária

Fábián Elvira Mária

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Deliné Nagy Edit

Deliné Nagy Edit

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6613203

Fábián Elvira Mária

Fábián Elvira Mária

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Deliné Nagy Edit

Deliné Nagy Edit

Az iroda további hirdetései

Az irodáról 36 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 2 330 m², míg a hozzá tartozó teleké 30 933 m². További jellemzői: a fűtés típusa cirkófűtés. Az iroda ára 182,88 millió Ft, négyzetméter ára 78 489 Ft. Az ingatlant Fábián Elvira Mária referens a Deliné Nagy Edit irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6613203. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tevel ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.