star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó iroda Budapest, XII. kerület

  • 109 m²

    alapterület

Vételár:

139 millió Ft

Eladó iroda Budapest, XII. kerület

  • 109 m² alapterület

  • Eladó iroda Budapest, XII. kerület

  • 109m²


Ár:

139 000 000 Ft

Az ingatlanról:

A Városmajor park tőszomszédságában, 1900-as évek elején épült, szép állapotú, karbantartott, liftes társasházban, III. emeleti, napos, csendes, egyedi fűtéses, teljeskörűen felújított nagypolgári lakás.

A lakást, mint ahogy a képek is tükrözik a nagypolgári jegyek jellemzik. A felújítás során a tulajdonos nagy figyelmet fordított a korhű helyreállításra, melyet a mai igényekhez igazítottak.

Az elmúlt években írodaként és rendelőként működött, így ezen felhasználási területen is üzemeltethető. 3 szobában vízkiállás is kialakításra került.

Az ingatlanba lépve egy tágas (14nm) hall fogad minket. Innen közelíthetjük meg a teljeskörűen gépesített, ablakos konyhát, egy 10-nm es hálószobát, az ablakos, zuhanyzóval és wc-vel szerelt fürdőt és az ugyancsak ablakos, kézmosóval is szerelt külön wc-t.

Egy szeparált közlekedőn közelíthetjük meg, a három külön nyíló, tágas (17-18-22nm), dny-i fekvésű, nagyméretű nyílászárókkal szerelt, benapozott szobát.

Az ingatlan felújítása kiterjedt a teljes vezetékhálózatra (villany, víz, gáz), a fűtési rendszerre, a burkolatokra, a nyílászárókra, a szaniterekre és a komplett konyhára. Elhelyezésre került 3 inverteres klíma berendezés is. A villanyhálózat kifejezetten erősnek mondható. (egy 25A és három 16A-es biztosíték)

Az eredeti nyílászárók is felújításon estek át. Az ablakok fa nyílászárók hő és hangszigetelt üvegezéssel. A fürdő, wc és a gépészet helysége pedig új, hő és hangszigetelt üvegezésű ablakot kapott.

A hall és a 4 szoba minőségi keményfa parkettával burkolt, míg a többi helység ugyancsak minőségi hidegburkolattal ellátott.

Az ingatlan fűtését és melegvíz ellátását egy Vaillant típusú kondenzációs kazán biztosítja.

Az lakás tehermentes és azonnal birtokba vehető.

Lokáció: 5 perces sétával elérhető a Széll-Kálmán tér, a Déli pályaudvar, a Mammut bevásárló központ, a Fény utcai piac és számos bevásárlási lehetőség.

Az ingatlan kizárólag irodánk kínálatában elérhető!

Jöjjön el és tekintse meg mielőbb!


Elhelyezkedés

Budapest, XII. kerület, Maros utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6629371


HASONLÓ INGATLANOK


539 000 000 Ft

Budapest, XII. kerület

  • Szobák: 8
  • Alapterület: 450m²
Az irodáról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 109 m². Az iroda ára 139 millió Ft, négyzetméter ára 1 275 229 Ft, ami a Budapest, XII. kerületi átlaghoz képest 3%-kal magasabb. Az ingatlant Agenzia Monteverde Kft. referens a TECNOCASA irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6629371. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.