star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó iroda Budapest, XIV. kerület, Alsórákos

  • 43 m²

    alapterület

Vételár:

21,5 millió Ft

Eladó iroda Budapest, XIV. kerület, Alsórákos

  • 43 m² alapterület

  • Eladó iroda Budapest, XIV. kerület, Alsórákos

  • 43m²


Ár:

21 500 000 Ft

Ingatlan állapota
felújított
Parkolás
nincs

Az ingatlanról:

Irodának, varrrodának, számítógépteremnek, esetleg munkások éjszakai elhelyezésére is alkalmas!
Zuglóban, Erzsébet királyné útja- Nagy Lajos király útja kereszteződéshez közel lévő társasház pinceszintjén eladó ez a felújított 43 m2-es ingatlan. Előtérből, kis főzősarokból, egy zuhanyzós fürdőszobából és 2 külön bejáratú helységből áll.
A kertes társasház udvaráról közvetlenül lehet megközelíteni, tulajdoni lap nyilvántartása szerint „egyéb helység” besorolású. Saját helyrajzi számmal rendelkezik, 1 tulajdonosa van és tehermentes.
Víz, villany, csatorna be van vezetve, a fűtést Karlstein programozható fűtőpanelek biztosítják. Szellőző rendszer van kiépítve és saját mérőórákkal rendelkezik az ingatlan.
Bármilyen üzleti, vagy egyéb célra hasznosítható.
Kiváló a tömegközlekedés, busz, villamos az utcában , M3 autópálya is nagyon könnyen megközelíthető. Parkolni a ház előtt lehet.

AZ ÁR IRÁNYÁR!


Elhelyezkedés

Budapest, XIV. kerület, Alsórákos, Erzsébet királyné útja


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6622700


+36 70

Ingatlannet kód: NET6622700

Az irodáról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 43 m². Parkolási lehetőség: nincs. Az iroda ára 21,5 millió Ft, négyzetméter ára 500 000 Ft, ami a Budapest, XIV. kerületi átlaghoz képest 20%-kal alacsonyabb. Az ingatlant JOKER INGATLANOK hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6622700. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XIV. kerület, Alsórákos ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.