star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Albertirsa

  • 53 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

44,9 millió Ft

Eladó lakás Albertirsa

  • 53 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Albertirsa

  • 53m²


Ár:

44 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2018
Emelet
2.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
elektromos
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Albertirsán lakóparki övezetben 53m2-es előszoba, 2 félszoba, nappali-konyha-étkező, fürdőszoba, WC. 2 emeleti lakás eladó. A lakásban nem lakot senki. Az ingatlan tágas, világos kellemes lakhatást biztosít tulajdonosának. A lakás külön mérőkkel rendelkezik, alacsony rezsivel kellemes meleget nyújt a téli időszakban.
Az ingatlan bútorozottan eladó, természetesen megegyezés alapján bútor nélkül is megvásárolható a lakás.
A lakáshoz zárt parkoló, kerékpár tároló is tartozik.


Elhelyezkedés

Albertirsa


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6626880


+36 70

Ingatlannet kód: NET6626880

Az általad megtekintett eladó albertirsai téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből egész szoba és 2 félszoba). A téglalakásról 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 53 m². További jellemzői: az építés éve 2018, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: udvarban. A téglalakás ára 44,9 millió Ft, négyzetméter ára 847 170 Ft, ami az albertirsai átlaghoz képest 0%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Ház ingatlaniroda hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6626880. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Albertirsa ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.