star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Almásfüzitő

  • 43 m²

    alapterület
  • 1

    szoba

Vételár:

21 millió Ft

Eladó lakás Almásfüzitő

  • 43 m² alapterület
  • 1 szoba

  • Eladó lakás Almásfüzitő

  • 43m²


Ár:

21 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Szobák száma
1
Fűtés
távfűtés
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Azonnal költözhető földszinti otthon kényelmi megoldásokkal Almásfüzitőn!

Búcsúzzon a zajos városi élettől, és költözzön ebbe a bájos, falusias környezetben fekvő, mégis minden városi kényelmi szolgáltatást kínáló lakásba! Az 23 éves Dot-ing ingatlan- és hiteliroda kiemelt kínálatából származó, földszinti lakásunk Almásfüzitő felső központjában található, egy szigetelt tégla építésű lakótömbben.

A lakás 43 m2-ében minden megtalálható, amire csak szüksége lehet. Kényelmesen tágas előtérrel rendelkezik, melyből könnyen megközelíthető minden helyiség. A konyha jól alakítható, és akár egy kis étkező is kialakítható benne. A fürdőszoba és a WC külön helyiségben került kialakításra, a legnagyobb kényelem érdekében.

Az ingatlan néhány éve teljes körű felújításon esett át, mely magában foglalta az épület külső homlokzatának szigetelését, új műanyag ablakokat redőnnyel és szúnyoghálóval, valamint egy új, több ponton záródó biztonsági bejárati ajtót. A fürdőszobában pedig komplett felújítás történt, beleértve a vízvezetéket, padozatot, burkolatokat és új szanitereket.

A lakás fenntartási költségei rendkívül kedvezőek:

Fűtés: 6.000 Ft/hó (általánydíj) melegvízzel együtt
Közös költség: 8.300 Ft/hó
Villany: 3.000 Ft/hó
Víz: 3.000 Ft/2 hó

Ezt a praktikus elrendezésű lakást azoknak ajánljuk, akik szeretik a tágas és világos tereket, és nem szeretnének nagyobb felújításokba kezdeni. Emellett befektetésnek is kiváló választás lehet.

Az ingatlan közvetlen környezetében megtalálható minden, amire szüksége lehet: iskola, óvoda, bölcsőde, posta, bank és élelmiszerbolt. Néhány perces sétával elérhető a buszmegálló és a vasútállomás. Az ingatlanhoz elegendő számú ingyenes parkolóhely tartozik.

Az ingatlan kizárólag irodánk kínálatában található, és előzetes telefonos időpont egyeztetés után tekinthető meg. Kérem, hívjon a megadott elérhetőségen!

Érdeklődni:
Nagy Edit
Telefonszám: 30/6-226-317


Elhelyezkedés

Almásfüzitő


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6621405


HASONLÓ INGATLANOK


25 990 000 Ft

Almásfüzitő

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 54m²

25 990 000 Ft

Almásfüzitő

  • Szobák: 1
  • Alapterület: 42m²

22 000 000 Ft

Almásfüzitő, Ady Endre út

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 43m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6621405

Az általad megtekintett eladó almásfüzitői téglalakás 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 43 m². További jellemzői: a fűtés típusa távfűtés. A téglalakás ára 21 millió Ft, négyzetméter ára 488 372 Ft, ami az almásfüzitői átlaghoz képest 1%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Nagy Edit referens a Dot-Ing 2001 Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6621405. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Almásfüzitő ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.