star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Bácsalmás

  • 125 m²

    alapterület
  • 5

    szoba

Vételár:

26,5 millió Ft

Eladó lakás Bácsalmás

  • 125 m² alapterület
  • 5 szoba

  • Eladó lakás Bácsalmás

  • 125m²


Ár:

26 500 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1983
Szobák száma
5 (2 + 3)
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
szén-fa (egyéb)
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Bács-Kiskun megye Bácsalmás csendes környékén háromszintes, 125m2-es tégla lakás eladó. Az ingatlan földszintjén található egy szoba, konyha, tároló, fürdőszoba, WC, előszoba, közlekedő, lépcsőház és két oldalról terasz. Az emeleti szinten egy tágas és világos nappali+étkező, konyha, WC, illetve két oldalról erkély kapott helyet, amelyekről csodálatos a kilátás a kertre és a városra nézve. A tetőtérben szoba, félszoba, közlekedő, fürdőszoba, WC és loggia került kialakításra. A tetőtéri kilátás is lenyűgöző, hasonlóan az emeleti panorámához, magával ragadó látványt nyújtva. A jó elosztású, világos ingatlan parkettás és járólapos burkolattal rendelkezik. Új műanyag nyílászárók kerültek beépítésre, melyek egy részét távirányítós motoros redőnnyel látták el. Az otthon melegéről és meleg víz ellátásáról gázcirkó rendszer gondoskodik, ugyanakkor van lehetőség vegyestüzelésű kazán kialakítására is, valamint az igényeknek megfelelően villanybojler használata is lehetséges. Az ingatlan komfortfokozata révén a leendő tulajdonos akár a hatósági rezsiár kétszeresének megfelelő mennyiségű gázt és villanyt is használhat a mindennapi kényelem érdekében. A lakáshoz tartozik egy 27m2-es garázs, mely elektromos garázskapuval rendelkezik, akár nagyobb gépjármű tárolására is kiváló lehetőséget biztosít. Az ingatlan akár befektetési célból is kiváló választás lehet, elhelyezkedése és alacsony rezsije miatt. Vevő ügyfeleinket díjmentes hitel tanácsadással és teljes körű ügyintézéssel segítjük az ingatlan megvásárlásában. Bővebb információért keressen bizalommal!

Egyéb jellemzők:

Villanyáram: Bevezetve (230 Volt).
Vízellátás: Van, saját vízórával.
Csatornázás: Közműhálózatba bekötve.
Gázellátás: Vezetékes gáz.


Helyiségek

Terasz
4m²
Terasz
3m²
Szoba
9m²
Szoba
14.1m²
Közlekedő
9.7m²
Wc
1.1m²
Fürdőszoba
5.3m²
Erkély
5m²
Erkély
5m²
Nappali
35m²
Szoba
1.2m²
Wc
1m²
Konyha
4.1m²
Kamra
4.3m²
Szoba
5m²
Terasz
5m²
Szoba
4.2m²
Szoba
11.5m²
Fürdőszoba
5.3m²
Közlekedő
2.5m²
Kamra
5m²
Konyha
5.5m²
Wc
2.4m²
Közlekedő
1m²

Elhelyezkedés

Bácsalmás


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6551632


HASONLÓ INGATLANOK


45 000 000 Ft

Bácsalmás

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 131m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6551632

Az általad megtekintett eladó bácsalmási téglalakás 5 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 3 félszoba). A téglalakásról 39 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 125 m². További jellemzői: az építés éve 1983, a fűtés típusa szén-fa (egyéb). A téglalakás ára 26,5 millió Ft, négyzetméter ára 212 000 Ft, ami a bácsalmási átlaghoz képest 23%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Boruzs Balázs referens a Bázis IngatlanCentrum irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6551632. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Bácsalmás ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.