star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Baja, Belváros

  • 34 m²

    alapterület
  • 1

    szoba

Vételár:

15,99 millió Ft

Eladó lakás Baja, Belváros

  • 34 m² alapterület
  • 1 szoba

  • Eladó lakás Baja, Belváros

  • 34m²


Ár:

15 990 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1971
Emelet
3.
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
konvektor
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Városközpontban, a Dózsa György úton, 3. emeleti, 1 szobás, erkélyes lakás megvásárolható. Az ingatlan ablakai az Újvidék u. néznek, így a főút zajától védettebb és csendesebb fekvésű. Az ingatlan keleti tájolású, középső lakás, a homlokzati nyílászárók hőszigetelt, műanyag profilra cserélve.
 

A fűtésről gázkonvektor gondoskodik, a meleg-víz ellátást gázbojler biztosítja. Az ingatlanban kialakításra került: 1 szoba, előtér, fürdő (WC-vel), konyha, erkély. A 18.7 m2-es szobából igény szerint leválasztható kb. 7 m2-es hálófülke. A konyha egy átadó pult kialakításával nyitható a szoba felé, helytakarékos megoldás lehet pl. egy bárszékes étkezőnek. A feltöltött alaprajz tájékoztató jellegű. 
 

A közös ktsg.: havi 3.500,- forint, amely a lépcsőház takarítását is tartalmazza. A társasház alagsorában saját, zárható tároló tartozik a lakáshoz. Az ingatlan a képeken látható állapotban, akár azonnal birtokba vehető, könnyen kiadható, értékálló befektetés. A lakás igény,- per,- és tehermentes.
 

Az épület cca. 100 méteres körzetében általános, közép,- és főiskola, vasútállomás,- helyi és távolsági buszmegálló, boltok,- a megújult Jelky András tér, Kossuth Lajos u. és minden egyéb fontos infrastruktúra elérhető.

Egyéb jellemzők:

Villanyáram: Bevezetve (230 Volt).
Vízellátás: Van, saját vízórával.
Csatornázás: Közműhálózatba bekötve.
Gázellátás: Vezetékes gáz.
Kilátás: Utcára.


Helyiségek

Erkély
2m²
Szoba
18.7m²
Fürdőszoba
3.38m²
Konyha
2.63m²
Szoba
2.2m²

Elhelyezkedés

Baja, Belváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6620887


+36 30

Ingatlannet kód: NET6620887


Az általad megtekintett eladó Baja, belvárosi téglalakás 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 34 m². További jellemzői: az építés éve 1971, a fűtés típusa konvektor. A téglalakás ára 15,99 millió Ft, négyzetméter ára 470 294 Ft, ami a bajai átlaghoz képest 5%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Petrovics Zoltán referens a City Cartel, Baja irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6620887. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Baja, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.