star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Baja

  • 200 m²

    alapterület
  • 5

    szoba

Vételár:

77,9 millió Ft

Eladó lakás Baja

  • 200 m² alapterület
  • 5 szoba

  • Eladó lakás Baja

  • 200m²


Ár:

77 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1940
Emelet
földszint
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Baja belvárosában eladó ~200 m2-es teljesen felújított kétszintes társasházi tégla lakás és a mellette lévő felújítandó állapotú ~30 m2-es szoba + konyha-fürdő (minden külön mérőkkel felszerelt) helyiségekből álló lakás.

Udvari elhelyezkedésűek, a nagy lakáshoz saját ~220 m2-es parkosított udvar (mely a képek között szerepel), ~50 m2 pince, terasz alatti nagyobb tároló, illetve ~50 m2 padlástér is tartozik!

A lakás földszintjén (~130 m2) található 2 szoba, nappali, konyha-étkező melyhez kamra és hangulatos terasz (~7 m2) is kapcsolódik, 2 fürdőszoba vécével és egy előszoba. A második terasz (~15 m2) az előszobához kapcsolódik. A lakás két külön bejárattal rendelkezik, melyek utcáról elérhetőek. A tetőtérben (~70 m2) két szoba, fürdő-wc és egy előtér került kialakításra.

A lakást az elmúlt években átalakították, folyamatos felújításokon esett át, melyek nemrég lettek kész. Néhány hónapos pusztán az igényes konyha és a fürdőszobák, de a házat alapjaitól álmodták újra, mely részeként a betonozástól a víz, szennyvíz, villany vezetékig (2012-ben lett cserélve) minden új, ahogyan a fürdőszobák, burkolatok, Steel Press szénacél fűtés rendszer, radiátorok és nyílászárók is.

A földszinti részen Westen kondenzációs kombi gázkazánról megy a fűtés és meleg víz ellátás, illetve a nappaliban rendelkezésre áll egy fatüzelésű kandalló, a konyha-étkezőben pedig sparhelt is. A tetőtérben a hűtés-fűtés nagy teljesítményű klímával megoldott.
Összesen 5 klíma került felszerelésre!

Tágas helyiségekkel rendelkező remek elosztású ingatlan, mely délnyugati fekvésének köszönhetően napos, meleg. A helyiségek a hangulatos zöld kertre néznek. A teraszokon újonnan felszerelt könyökkaros árnyékoló teszi kellemesebbé az ott tartózkodást. A lépcsőházi ajtók hőszigetelt műanyagok, a többi nyílászáró fából készült, az ablakokon új redőnyök, illetve egyes helyiségeken fényzáró roló található.

Elhelyezkedése és adottságai révén kiválóan alkalmas befektetésre is! A gyönyörű új konyha és a beépített szekrények a vételár részét képzik! Közös költség nincs a házban! A közelben minden pár perces séta távolságon belül elérhető!

Érdeklődés esetén keressen bizalommal, nézzük meg együtt!
A DUNA HOUSE teljes kínálatával állok rendelkezésére.
INGATLAN - HITEL - ÉRTÉKBECSLÉS - ENERGETIKA
További információkért keressen a megadott elérhetőségek egyikén.

Tel.: +36-70/884-0033
E-mai: jerkovics.martin@dh.hu

Referencia szám: LK098089


Elhelyezkedés

Baja


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6391102


Kecskemét, Jókai utca 5.

Kecskemét, Jókai utca 5.

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6391102

Kecskemét, Jókai utca 5.

Kecskemét, Jókai utca 5.

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó bajai téglalakás 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 200 m². További jellemzői: az építés éve 1940, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás ára 77,9 millió Ft, négyzetméter ára 389 500 Ft, ami a bajai átlaghoz képest 21%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Jerkovics Martin referens a Kecskemét, Jókai utca 5. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6391102. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Baja ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.