star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Baja

  • 58 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

35,9 millió Ft

Eladó lakás Baja

  • 58 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Baja

  • 58m²


Ár:

35 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1980
Emelet
2.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (központi)
Fal építési anyaga
panel
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Baja abszolút belvárosában (Déri sétány) eladó 58 m2-es 2 szobás lakás liftes épületben a 2. emeleten.Található benne 2 szoba, konyha-étkező, tágas előtér és közlekedő, fürdőszoba és külön wc.Keleti fekvésű, meleg és világos. A csendes belső udvarra néz, nem a főútra.Néhány hónappal ezelőtt került sor a teljes belső festésre, nyílászárók mázolására, megerősítették és biztonságosabbá tették a villamos hálózatot (25A-re bővítés + Fí relé beépítés) és az új konyhabútorba indukciós főzőlap és villany tűzhely került beszerelésre.Ezen kívül takarékos LED lámpákat szereltek fel mindenhol, illetve az egyik szoba új laminált padló burkolatot kapott.A korábbi években történt az előtér, közlekedő és a konyha lapozása, csempézése.A lakás külső nyílászárói kétrétegű hőszigetelt üvegezéssel ellátott műanyagok, a bejárati ajtó és a belső ajtók fából készültek.A közlekedőben praktikus beépített szekrény segít a tárolásban, ezen kívül közös tároló is rendelkezésre áll a földszinten.A ház csúsztatott zsalus beton szerkezetű, mely folyamatosan karbantartott, külső hőszigeteléssel és nemes vakolattal ellátott.A fűtésről és meleg víz előállításról takarékos házközponti rendszer gondoskodik, a hőleadók radiátorok.A fűtés belefér a kedvezményes rezsi keretbe, és csak 12000 Ft/hó!Kiválóan ajánlható befektetési célra is, magas áron és könnyen kiadható!Kifizetés után gyorsan birtokba vehető!A vételár tartalmazza az új konyhabútort és a beépített gépeket!Érdeklődés esetén keressen bizalommal, nézzük meg együtt!
Jöjjön nézzük meg együtt ! 06209737207

Referencia szám: LK069775


Elhelyezkedés

Baja


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6454316


+36 20

Ingatlannet kód: NET6454316


Az általad megtekintett eladó bajai panellakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A panellakásról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 58 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa gáz (központi). A panellakás ára 35,9 millió Ft, négyzetméter ára 618 966 Ft, ami a bajai átlaghoz képest 39%-kal magasabb. Az ingatlant Horváthné Jauch Ildikó referens a Mohács irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6454316. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Baja ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.