star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Baja

  • 86 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

43,5 millió Ft

Eladó lakás Baja

  • 86 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Baja

  • 86m²


Ár:

43 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1975
Emelet
földszint
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
elektromos
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Baján Alvégi városrészen nyugodt, csendes környezetben eladó egy 63 nm-es földszinti lakás.Az ingatlanhoz szépen gondozott , parkosított udvar tartozik, ahova autóval is be lehet állni.Udvaron található egy kis ház , amely helyet ad a kerti szerszámoknak.Az épület kívülről 5- cm-es szigetelést kapott.Gáz nincs az ingatlanban , infra padlófűtés van lerakva a főbb helyiségekben, a szobákban infra panel szolgáltatja a meleget.A téli estéket hangulatosabbá teszi a nappaliban elhelyezkedő cserépkályha, ami kiváló állapotban van, de a használata nélkül is meleg a lakás.Ezek mellett hűtő - fűtő klíma van felszerelve a nappaliba .Az egyik szoba eredetileg garázs volt , igény szerint bármikor visszaállítható az eredeti állapotára.A lakáshoz tartozik a lépcsőházban elhelyezkedő saját tároló.Ha elnyerte a tetszését ez a kellemes tágas - világos lakás, akkor ne habozzon, hívjon és megmutatom!

Referencia szám: LK074045-IN


Elhelyezkedés

Baja


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6598808


+36 70

Ingatlannet kód: NET6598808


Az általad megtekintett eladó bajai téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 86 m². További jellemzői: az építés éve 1975, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. A téglalakás ára 43,5 millió Ft, négyzetméter ára 505 814 Ft, ami a bajai átlaghoz képest 2%-kal magasabb. Az ingatlant Végi Zsuzsanna referens a Mohács irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6598808. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Baja ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.