star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Baja

  • 57 m²

    alapterület

Vételár:

39,9 millió Ft

Eladó lakás Baja

  • 57 m² alapterület

  • Eladó lakás Baja

  • 57m²


Ár:

39 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Emelet
1.
Ingatlan állapota
új építésű
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Baján a belvároshoz közel, a Kölcsey utca és a Kertész utca sarkán, új építésű, 3 lakásos társasházban,1. emeleti, 57 m2-es, tetőtéri, saját bejárattal rendelkező lakás eladó!

A lakás elosztása: 1 szoba, nappali-konyha-étkező, spájz, gardrób, fürdőszoba, WC.

Az ingatlan magas műszaki tartalommal rendelkezik: hőszivattyús padlófűtés H tarifával, klíma, távirányításos aluredőnyök, 3 rétegű üveggel rendelkező nyílászárók, kamera és riasztó előkészítése, beépített víztartályos WC,

akryl kád csapteleppel, dekorfóliás beltéri ajtók kilinccsel, homlokzati díszburkolat, AA++-os energetikai besorolás.

 

CSOK  és ÁFA visszaigénylés igénybe vehető az arra jogosultaknak.

Várható átadás 2024. tavasz. 

 

 

 

 

Jurity Petra
+36307920096

Ha további kérdése van, forduljon hozzám bizalommal! Ha hitelre van szüksége, a legkedvezőbbet ajánlom és az  ügyintézés fáradalmait is átvállalom! Ügyvédet sem kell keresnie, hisz ingatlan ügyekben jártas, profi ügyvédet is  biztosítunk az Ön részére.

 

 

 

 

 

 


Elhelyezkedés

Baja


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6615397


+36 30

Ingatlannet kód: NET6615397


A téglalakásról 3 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 57 m². A téglalakás ára 39,9 millió Ft, négyzetméter ára 700 000 Ft, ami a bajai átlaghoz képest 29%-kal magasabb. Az ingatlant Jurity Petra referens a Lakasttalalok.hu irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6615397. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Baja ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.