star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Baja

  • 113 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

59,5 millió Ft

Eladó lakás Baja

  • 113 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Baja

  • 113m²


Ár:

59 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2000
Emelet
2.
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (egyedi)
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Baja belvárosában (Szentháromság tértől és Sugovicától alig 300 méterre) eladó 113 m2-es, igényesen felújított, loggiás (erkély), klimatizált lakás a 2. emeleten igény szerint garázzsal.A 2000-es években épült Poroton téglából, a ház homlokzata nemes vakolattal ellátott. Szintenként 1 lakás található az épületben, melyek félszintenként kerültek kialakításra egymással szemben. A hatalmas lakás 2 lakássá is átalakítható, a lépcsőházban korábbi ajtó helye még megvan mely el lett takarva, de vissza alakítható. A lépcsőház tágas, tiszta. A lakóközösség összetartó, csendes. A lakásban kialakításra került 3,5 szoba, konyha-étkező, fürdő, wc, gardrób, kamra, előtér, közlekedő, loggia és egy kinti kisebb kamra.Két szoba is rendelkezik erkély kapcsolattal.Építése óta folyamatos felújításokon ment át az ingatlan, melyben Rehau külső nyílászárók kerültek beépítésre 2 rétegű hőszigetelt üvegezéssel, lehúzható szúnyoghálóval+szúnyoghálós ajtóval a loggián, redőnnyel, illetve felújították a fűtés rendszert, cserélték a vezetékeket, radiátorokat és kazánt, valamint a teljes villanyvezeték hálózatot (1x32A), megújult a fürdőszoba és wc, kialakításra került egy gardrób helyiség és új kábeltévé rendszer is kiépítésre került minden szobában. A bejárati ajtó biztonsági acél, több ponton záródó. A meleg vizet és a radiátoros fűtést a fürdőszobában elhelyezett Junkers tárolós (50 liter) kombi gázkazán biztosítja.A szobák burkolata laminált padlós, a többi helyiség járólapos.A kellemes hőmérsékletről 2 db LG klíma gondoskodik.A gépesített konyhabútor, valamint a kamra polcrendszer a vételár részét képzi.Kiváló befektetés, értéktartó, könnyen kiadható ingatlan, biztos bevételi forrás hosszú évekre!A Szentháromság tér ~300 méter a lakástól, illetve a környékén pár perces sétával elérhető a Sugovica, üzletek, éttermek, kávézók és drogéria, stb.Ide csak költöznie kell!Kifizetés esetén ~1 hónapnyi idővel birtokba vehető!A garázs (20 m2) 10 millió forintos ár ellenében megvásárolható és az épülettől nem messze található egy társasház zárt udvarán szélső, biztonságos helyen. Előnye a többi garázshoz képest, hogy előtte is lehet parkolni, nem zavarja a többi lakó forgalmát.Érdeklődés esetén keressen bizalommal, nézzük meg együtt!

Referencia szám: LK077809-IN


Elhelyezkedés

Baja


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6658579


+36 70

Ingatlannet kód: NET6658579


Az általad megtekintett eladó bajai téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 24 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 113 m². További jellemzői: az építés éve 2000, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). A téglalakás ára 59,5 millió Ft, négyzetméter ára 526 549 Ft, ami a bajai átlaghoz képest 6%-kal magasabb. Az ingatlant Végi Zsuzsanna referens a Mohács irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6658579. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Baja ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.