star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Balatonalmádi

  • 50 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

53,9 millió Ft

Eladó lakás Balatonalmádi

  • 50 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Balatonalmádi

  • 50m²


Ár:

53 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1980
Emelet
2.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Kedves érdeklődők

Eladó Balatonalmádiban, közel a vízparthoz, egy részben panorámás, erkélyes, 2 szobás, 50 nm-es, tégla lakás a 2. emeleten. A városi strand főbejáratától mindössze 7-800 m-re található, de a Balaton partjától légvonalban mindössze 250-300 m-re helyezkedik el.

A lakás könnyen megközelíthető gépjárművel vagy gyalogosan. A parkolás az elektromos zárral és távirányítós kapuval biztosított lakóközösségi zárt udvaron lehetséges. Amennyiben a vevőnek szüksége van rá, akkor felár ellenében vásárolhat zárható, önálló garázst is a lakás mellé, amelyben villany és szerelőakna is található, valamint a lakás szomszédságában helyezkedik el.

A közelben benzinkút, sportpálya, a belvárosi rész, vasúti és autóbusz pályaudvar, éttermek, vitorlás kikötő, hajóállomás, posta, patika, művelődési ház és szupermarket is található.

A társasház épülete szigetelt, a nyílászárók pedig hőszigetelt műanyagra lettek cserélve. Ennek következtében a rezsi alacsony. A fali gázkazán új, kondenzációs, a meleg vizet pedig villanybojler biztosítja. A kádas fürdőszoba és a toalett külön helyiségben található.

Ha további információkra van szüksége, vagy szeretné megtekinteni a lakást, kérem, keressen elérhetőségeimen!


Elhelyezkedés

Balatonalmádi


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6509464


Molnár Radványi Nikolett

Molnár Radványi Nikolett

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Molnár Radványi Nikolett

Molnár Radványi Nikolett

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6509464

Molnár Radványi Nikolett

Molnár Radványi Nikolett

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Molnár Radványi Nikolett

Molnár Radványi Nikolett

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó balatonalmádi téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 50 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: parkoló. A téglalakás ára 53,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 078 000 Ft, ami a balatonalmádi átlaghoz képest 4%-kal magasabb. Az ingatlant Molnár Radványi Nikolett hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6509464. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonalmádi ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.