star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Balatonboglár

  • 72 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

54,9 millió Ft

Eladó lakás Balatonboglár

  • 72 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Balatonboglár

  • 72m²


Ár:

54 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1998
Emelet
2.
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

ÁRCSÖKKENÉS!!! ALACSONY REZSI KÖLTSÉG!! Eladásra kínálunk Balatonboglár, víz közeli remek utcájában egy 6 lakásos, téglából épült társasházban, a második emeleten lévő, 78 négyzetméter hasznos alapterületű, három szoba, plusz nappalis, déli tájolású jó állapotú lakást, tágas konyha, fürdőszoba wc-vel és egy külön wc, előszoba, déli erkély. Az árban a hozzá tartozó 25 négyzetméteres garázs is szerepel. Barátságos lakók, tiszta, rendezett lépcsőház, kaputelefon. A fűtés gáz cirkó, a meleg vizet gáz bojler adja. Hőszigetelt nyílászáróknak köszönhetően, alacsony rezsivel működtethető. A Balaton part könnyű sétával elérhető, kb 500 méterre, úgyszintén a város központ, bevásárlási és szórakozási lehetőségek, közintézmények. Akár nagyobb családok lakhatására is alkalmas, valamint nyaralónak, befektetésnek is remek lehetőség, korrekt áron. Megtekintési lehetőségért kérem hívjon a megadott telefonszámon! Keresse velünk az ajánlatokat, ígérjük, szakavatott munkatársaink megtalálják Önnek a legjobbat!
Az ingatlan megvásárlásához állunk rendelkezésére, a szerződéskötéshez szükséges ügyvédi közreműködésben, energetikai tanúsítvány, valamint értékbecslés elkészíttetésében.


Elhelyezkedés

Balatonboglár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6392148


SH INGATLAN Somogy-Home Bt.

SH INGATLAN Somogy-Home Bt.

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó balatonboglári téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 72 m². További jellemzői: az építés éve 1998, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A téglalakás ára 54,9 millió Ft, négyzetméter ára 762 500 Ft, ami a balatonboglári átlaghoz képest 37%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Varga Zoltán referens a SH INGATLAN Somogy-Home Bt. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6392148. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonboglár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.