star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Balatonboglár

  • 60 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

56 millió Ft

Eladó lakás Balatonboglár

  • 60 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Balatonboglár

  • 60m²


Ár:

56 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1992
Emelet
2.
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Balatonboglár központközeli részén fiatalos lakás eladó!

Eladó Balatonboglár központhoz közeli részén egy II.emeleti, fiatalos, jó állapotban lévő 60 m2-es 2,5 szobás lakás, ahol a konyha-étkező-nappali egy légtérben van hatalmas életteret biztosítva ezáltal a családi együttléteknek.
Hat lakásos a társasház mindössze.
A nagyméretű előszobából jobbra haladva találjuk a külön wc-t, a tágas fürdőszobát, majd a nagyobb hálószobát és a félszobát. Balra van a nagy méretű konyha-étkező-nappali.
Mind a nappaliból, mind a hálóból ki lehet menni a 5,5 m2-es erkélyre kis friss levegőt szívni. Az erkélyajtókon szúnyogháló és redőny is van. A 3 tetőablak újracserélt, jó állapotúak, rajtuk sötétítővel, a többi ablak fa, rajta redőnyökkel.
A konyha északi tájolású, a nappali ablaka és a hálószoba ablaka is keleti, míg az erkélyajtók déliek, akárcsak a hálószoba ablaka és a félszobáé is.
Szép, világos lakás, élhető életterekkel!!

Mind a nappaliban, mind a hálószobában található egy inverteres hűtő-fűtő, alig egy éves klíma alternatív megoldásnak. A fürdőszobában lévő gázkazán biztosítja a lakás radiátoros fűtését és a melegvíz szolgáltatást.
A társasház előtti részen található a fő vízóra, azonban a lakásokban vannak a hidegvíz óra almérői. Ezeket a "közös képviselő" egyezteti a lakókkal alkalmanként. Ugyan csak ő gondoskodik az udvar zöld növényzetének rendben tartásáról is.
Az éves közös költség igen alacsony, mely mégis fedezi a közös terek kiadásait, rendben tartását.

A társasház mögötti részen minden lakáshoz tartozik egy kb 18 m2-es garázs, mely előtt még simán tudunk parkolni a második családi autónkkal is.
Az ingatlan békés, családias környezetben helyezkedik el igen közel a vasútállomáshoz, Sparhoz, egy tavasztól őszig üzemelő zöldségeshez. A közelben van egy étterem is, a Balaton partja kb 12-15perces sétával érhető el.

Várom hívásukat a hét minden napján!

Az ingatlan megvásárlásánál állunk szíves rendelkezésükre bankfüggetlen hiteles kollegánkkal, a szerződéskötéshez szükséges ügyvédi közreműködésben, valamint az energetikai tanúsítvány elkészíttetésében.


Elhelyezkedés

Balatonboglár, 8630 Balatonboglár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+70639

Ingatlannet kód: NET6515870


SH INGATLAN Somogy-Home Bt.

SH INGATLAN Somogy-Home Bt.

Ingatlanreferens további ingatlanjai
SH INGATLAN Somogy-Home Bt.

SH INGATLAN Somogy-Home Bt.

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó balatonboglári (8630 Balatonboglár) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 60 m². További jellemzői: az építés éve 1992, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: parkoló. A téglalakás ára 56 millió Ft, négyzetméter ára 933 333 Ft, ami a balatonboglári átlaghoz képest 22%-kal alacsonyabb. Az ingatlant SH INGATLAN Somogy-Home Bt. hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6515870. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonboglár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.