star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Balatonboglár

  • 94 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

142 millió Ft

Eladó lakás Balatonboglár

  • 94 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Balatonboglár

  • 94m²


Ár:

142 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1995
Emelet
1.
Szobák száma
4 (3 + 1)
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Eladásra kínálunk Balatonboglár központjában egy 7 lakásos, három szintes , közvetlen vízparttal rendelkező társas házi lakásban az első emeleten kettő akár egymásba nyitható kitűnő állapotú panorámás lakást. Az ingatlanokhoz négy kocsibeálló, melléképület /tároló és egy vízparti nyári fedett kiülő tartozik. Zárt udvar, fotocellás kapu, térkő és parti zöld felület, /napozó/ jellemzi. fűtés, meleg víz kombigáz kazánról, /távirányítható/, klíma, Balatonra és a várdombra panorámás erkély. Akár a teljes berendezéssel, azonnal birtokba vehető. További információ, megtekintés előzetes egyeztetés alapján, a megadott telefonszámon kérhető. Szeretné megvásárolni? Kevés a pénze? Irodánk teljes körű és ingyenes ügyintézést biztosít, CSOK, banki hitelezés és biztosítási ügyekben! Keresse velünk az ajánlatokat, ígérjük, szakavatott munkatársaink megtalálják Önnek a legjobbat!
Az ingatlan megvásárlásához állunk rendelkezésére, a szerződéskötéshez szükséges ügyvédi közreműködésben, energetikai tanúsítvány, valamint értékbecslés elkészíttetésében.


Elhelyezkedés

Balatonboglár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6587538


SH INGATLAN Somogy-Home Bt.

SH INGATLAN Somogy-Home Bt.

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó balatonboglári téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 24 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 94 m². További jellemzői: az építés éve 1995, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkoló. A téglalakás ára 142 millió Ft, négyzetméter ára 1 510 638 Ft, ami a balatonboglári átlaghoz képest 19%-kal magasabb. Az ingatlant Varga Zoltán referens a SH INGATLAN Somogy-Home Bt. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6587538. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonboglár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.