star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Balatonfenyves

  • 43 m²

    alapterület
  • 1

    szoba

Vételár:

65,53 millió Ft

Eladó lakás Balatonfenyves

  • 43 m² alapterület
  • 1 szoba

  • Eladó lakás Balatonfenyves

  • 43m²


Ár:

65 532 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2023
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
új építésű
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Ősfás lakóparkban egy 21 lakásos LUXUS kivitelű 2023-ban épült társasházban 1-2-3 szobás lakások, penthouse lakások eladók. Még 11 lakás eladó.

Több lakás vásárlása esetén KÉRJEN EGYEDI AJÁNLATOT!

A két szobás lakásban amerikai konyhás nappali, hálószoba, fürdőszoba, WC, előszoba és egy erkély (12m2) került kialakításra.

FŰTÉS: A hűtés-fűtés rendszer az egyik legmodernebb hőszivattyús rendszerrel került kiépítésre, mely padlófűtés és mennyezet hűtési hőleadással rendelkezik. A nyílászárók 3 rétegű üvegezéssel, motoros redőnyökkel és szúnyoghálóval rendelkeznek.

KÖRNYEZET: A szabadstrand étteremmel egy utcányira. Közvetlen telekszomszédban egy Alapítvány van, és egy villaépület található. A 4000 m2-ees kert parkosított, növényekkel és óriási fenyőkkel ölelt.
500 méterre ALDI található.


Elhelyezkedés

Balatonfenyves


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6646742


SH INGATLAN Somogy-Home Bt.

SH INGATLAN Somogy-Home Bt.

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6646742

SH INGATLAN Somogy-Home Bt.

SH INGATLAN Somogy-Home Bt.

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó balatonfenyvesi téglalakás 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 23 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 43 m². További jellemzői: az építés éve 2023, a fal építési anyaga tégla. Parkolási lehetőség: parkoló. A téglalakás ára 65,53 millió Ft, négyzetméter ára 1 524 000 Ft, ami a balatonfenyvesi átlaghoz képest 18%-kal magasabb. Az ingatlant Keszthelyi Zsuzsanna referens a SH INGATLAN Somogy-Home Bt. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6646742. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonfenyves ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.