star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Balatonföldvár

  • 35 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

45,9 millió Ft

Eladó lakás Balatonföldvár

  • 35 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Balatonföldvár

  • 35m²


Ár:

45 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2021
Emelet
3.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Parkolás
nincs
Lift
van

Az ingatlanról:

*** Medence és napozóterasz ***

Eladó egy cuki üdülő lakás Balatonföldváron, a Juventus Homes apartmanházban.

Tökéletes kikapcsolódást nyújt a nyári hónapokban. A lakás 35 m² lakótérrel rendelkezik, a 3. emeleten helyezkedik el, egy 4 szintes épületben. Természetesen lift van.

A házban található medence gondoskodik a hűsítő fürdőzésről a forró nyári napokon. A ház tetején található óriási, panorámás napozóteraszt a ház lakói szabadon használhatják. A házban közös mosókonyha is működik.

Az ingatlan kiváló állapotban van, melynek köszönhetően egy tisztasági festés után beköltözhető.
Elosztása idéális: 1 amerikai-konyhás nappali, 1 hálószoba és 1 fürdőszoba található, így pihenésre és kényelemre minden adott akár egy 4 fős családnak is.

Az ingatlan klímával felszerelt, így a legmelegebb napokon is kellemes hőmérsékletet biztosít. A fűtés klímával és infrapanelekkel megoldott. A melegvizet villanybojler adja.
Közös költség: 20.800 Ft

Az ingatlan teljesen berendezett, gépesített (sütő, főzőlap, hűtő, mikró), így nem kell bajlódnia a bútorozással, azonnal élvezheti a nyaralója nyújtotta kellemes légkört.

A jó közlekedés miatt könnyedén megközelítheti belvárost és a kikötőt is, ahol számos szórakozási lehetőség és étterem várja. A redőnyözött nyílászáróknak és a szúnyoghálónak köszönhetően nem kell a hőség és a rovarok miatt aggódnia.

A lakáshoz tartozik egy udvari gépjárműbeálló, mely a vételár részét képezi.

Ne hagyja ki ezt a nagyszerű lehetőséget, hívjon és élvezze Ön is az igazi balatoni életérzést ebben a remek ingatlanban! alacsony fenntartás, berendezett, jó közlekedés, közeli belváros, parkosított udvar, redőnyözött, új nyílászárók, elektromos garázskapu, udvari gépjárműbeálló lehetőség, zöld övezet, amerikai konyha, klíma, új villamoshálózat, medence, napvédő rolók, szúnyogháló
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Balatonföldvár, Balatonföldvár, József Attila utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6640072


+36 70

Ingatlannet kód: NET6640072

Az általad megtekintett eladó balatonföldvári (Balatonföldvár, József Attila utca) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 35 m². További jellemzői: az építés éve 2021. Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 45,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 311 429 Ft, ami a balatonföldvári átlaghoz képest 11%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Garabits Tamás referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6640072. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonföldvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.