star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Balatonföldvár

  • 41 m²

    alapterület
  • 1

    szoba

Vételár:

51,9 millió Ft

Eladó lakás Balatonföldvár

  • 41 m² alapterület
  • 1 szoba

  • Eladó lakás Balatonföldvár

  • 41m²


Ár:

51 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1975
Emelet
10. felett
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
elektromos
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Balaton Déli parton, Balatonföldváron, 45 m2-es nyaraló eladó. Az ingatlannyilvántartás szerint társasházi üdülő egy hatalmas parkban, a Balaton-parttól 150, a Szabadstrandtól 500, illetve 1.500 méterre helyezkedik el, panorámás kilátással a Balatonra és a Halastóra. A 41 m2-es apartmanhoz tartozik egy 8 m2-es erkély, parkolni a társasház saját parkolójában, ingyenesen lehet. Az üdülőház tulajdonosai számára kizárólagos használatú úszómedence, szauna, teniszpálya, játszótér gyerekmedencével, egyéb sportolási és pihenési lehetőségek, büfé, biciklitároló áll rendelkezésre. Az ingatlan november 15-étől március 15-éig, azaz csak 4 hónapig tart zárva. A 2017-ben felújított apartman sajátossága, hogy szigetelt, 2 kamrás nyílászárókkal, pliszé szúnyoghálóval ellátott, fűtését elektromos konvektor, fűtőpanel és hűtő-fűtő klíma, a melegvizet villanybojler biztosítja, az árnyékolásról motoros, szélérzékelős napellenző, motoros aluredőny gondoskodik. Az ingatlan kiváló lehetőség nyaralásra vagy befektetésként kiadásra, amihez egyedülálló lehetőségként, igény szerint minimum 5 szezonra fix bérlő van. Bővebb információért keressen telefonon!

Referencia szám: M239584


Elhelyezkedés

Balatonföldvár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6653925


Siófok Sió utca 10 - OTP Ingatlanpont Iroda

Siófok Sió utca 10 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6653925

Siófok Sió utca 10 - OTP Ingatlanpont Iroda

Siófok Sió utca 10 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó balatonföldvári téglalakás 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 41 m². További jellemzői: az építés éve 1975, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: udvarban. A téglalakás ára 51,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 265 854 Ft, ami a balatonföldvári átlaghoz képest 14%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Zsitnyányi Ágnes referens a Siófok Sió utca 10 - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6653925. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonföldvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.