star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Balatonfüred

  • 210 m²

    alapterület
  • 6

    szoba

Vételár:

79,9 millió Ft

Eladó lakás Balatonfüred

  • 210 m² alapterület
  • 6 szoba

  • Eladó lakás Balatonfüred

  • 210m²


Ár:

79 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1980
Emelet
földszint
Szobák száma
6
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Eladó Balatonfüreden, a Tamás hegyen egy 4 lakásos épületben lévő sorházi lakás, mely 4 szintes, szintenként 50 négyzetméter. Az alagsorban 20 négyzetméter nagyságú garázs, tárolók, valamint egy kazánház; a földszinten konyha, kamra, étkező, fürdőszoba wc-vel, étkező, tágas nappali, valamint egy erkély; az emeleten 3 szoba, fürdőszoba+wc és egy erkély található. A padlásteret szintén beépítették, ahol további 2 szoba, valamint egy fürdőszoba kialakítása történt. A tégla lakás közepes állapotú, igény esetén felújítandó. Az ingatlanban gipszkarton válaszfalak kerültek beépítésre, amelyek elbontásával kis ráfordítással nagy TÁGAS terek nyerhetőek. A tulajdonos a külső nyílászárókat kicseréltette, redőnnyel ellátott műanyag nyílászárók kerültek beépítésre. Az ingatlan fűtéséről gáz kazán gondoskodik radiátorokkal. A lakáshoz körülbelül 150 négyzetméter saját kertrész tartozik. A környék kedvelt, csendes, a mindennapi élethez szükséges boltok, gyógyszertár, orvosi rendelő, iskola stb. megtalálható.
Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, valamint további információra van szüksége, várom hívását.
Érd: Leveszyné Kengyeli Diána 30/3294954

Referencia szám: LK026489


Elhelyezkedés

Balatonfüred


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6430782


+36 30

Ingatlannet kód: NET6430782


Az általad megtekintett eladó balatonfüredi téglalakás 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 210 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A téglalakás ára 79,9 millió Ft, négyzetméter ára 380 476 Ft, ami a balatonfüredi átlaghoz képest 74%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kengyeli Diána referens a Csillaghegy irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6430782. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonfüred ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.