star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Balatonfüred

  • 80 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

59,9 millió Ft

Eladó lakás Balatonfüred

  • 80 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Balatonfüred

  • 80m²


Ár:

59 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1985
Emelet
1.
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

A Lido Home Balatonalmádi Ingatlaniroda eladásra kínálja ezt az első emeleti téglalakást Balatonfüreden!
Az ingatlan fő jellemzői:
- 80m2-es, háromszobás első emeleti lakás.
- A lakásban található három szoba, egy konyha, egy étkező, egy fürdőszoba+WC, egy WC és egy kamra. A közlekedő és az egyik szoba között tágas beépített szekrényeket alakítottak ki.
- A lakás fűtéséről gáz cirkó kazán gondoskodik.
- A lakás keleti oldalán hő- és hangszigetelt, kétrétegű műanyag nyílászárókat építettek be. A nyugati oldalon faltól falig beépített fa ablakok gondoskodnak a lakás világosságáról. Itt található a tágas erkély is, melyről az arácsi városrész egyik csendes utcájára láthatunk.
- Az 1985-ben elkészült épületet barátságos lakóközösség jellemzi, ahol a kisgyermekes családok és idősebb lakók is megtalálják társaságukat. A ház közvetlen közelében játszótér is található.
- A lakás azonnal költözhető, tehermentes, bútorozatlan.
- A lakáshoz tartozik egy 15m2-es garázs, melynek ára 10M Ft.
- Balatonfüred csendes környékén helyezkedik el, a közelben gyalogosan is könnyen elérhető távolságra található bevásárlóközpont, cukrászda, vasútállomás, távolsági autóbusz megálló. A Balatonpart, a Tagore-sétány és a Kisfaludy-strand könnyed sétával elérhető.
- Befektetési célra és állandó lakhatásra is kiváló lehetőség: némi átalakítással barátságos, praktikusan kialakított, életre szóló otthont találhat magának az új tulajdonos.
Amennyiben ez az ingatlan, vagy bármely más kínálatunkban szereplő lakás, ház vagy telek felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal a megadott elérhetőségeim bármelyikén!
Lido Home - Ingatlanok egy életen át!


Helyiségek

Konyha
3m²
Szoba
11m²
étkező
8.5m²
Közlekedő
4.5m²
Kamra
2m²
Szoba
16m²
Wc
1m²
Fürdőszoba
3m²
Szoba
11m²
Erkély
10m²
Szoba
15m²

Elhelyezkedés

Balatonfüred


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6596887


+36 30

Ingatlannet kód: NET6596887


Az általad megtekintett eladó balatonfüredi téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 80 m². További jellemzői: az építés éve 1985, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A téglalakás ára 59,9 millió Ft, négyzetméter ára 748 750 Ft, ami a balatonfüredi átlaghoz képest 49%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Csapó András referens a Lido Home Balatonalmádi irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6596887. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonfüred ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.