star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Balatonfűzfő

  • 58 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

38,5 millió Ft

Eladó lakás Balatonfűzfő

  • 58 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Balatonfűzfő

  • 58m²


Ár:

38 500 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
1.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
nincs
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Lift
nincs

Az ingatlanról:

A Lido Home Balatonalmádi Ingatlaniroda eladásra kínálja az alábbi téglalakást Balatonfűzfőn!

Fő jellemzői:
- 58m2-es, első emeleti, világos, déli tájolású lakás.
- A lakásban található egy hálószoba, egy nappali, egy konyha + étkező, egy fürdőszoba, WC, folyosó, valamint egy 4m2-es, zárható tároló.
- A lakás 2016-ban belső felújításon esett át, mely során a szobába és a nappaliba laminált parketta került lerakásra, dupla rétegű műanyag hő- és hangszigetelt nyílászárókat, valamint több ponton záródó bejárati ajtót építettek be.
- Az ablakok redőnnyel és szúnyoghálóval ellátottak.
- A lakás fűtéséről egyéni mérős gázkazán gondoskodik, de enyhébb napokon a hűtő-fűtő klíma használata is elegendő, köszönhetően a lakás kedvező fekvésének.
- A lakás csendes, nyugodt, lépcsőházban található, 2 perc sétára a buszmegállótól, így tömegközlekedéssel is kiválóan megközelíthető.
- A lakáshoz tartozik egy 4 m2-es tároló a pinceszinten.
- A közelben található bölcsőde, óvoda, általános iskola, középiskola, fitness terem, kávézó, bobpálya, játszótér, úszoda, művelődési ház.
- A strand autóval 5 perc alatt, Veszprém 15 perc alatt elérhető.

- Ajánlom állandó lakhatásra, de befektetési célra, fizetővendéglátásra is alkalmas.

Amennyiben ez az ingatlan, vagy bármely más kínálatunkban szereplő lakás, ház vagy telek felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal a megadott elérhetőségeim bármelyikén!

Lido Home - Ingatlanok egy életen át!


Helyiségek

Fürdőszoba
4m²
Konyha
10m²
Szoba
22m²
Szoba
4m²
Közlekedő
3m²
Erkély
1m²
Wc
1m²
Szoba
17m²

Elhelyezkedés

Balatonfűzfő


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6587212


Lido Home Balatonalmádi

Lido Home Balatonalmádi

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó balatonfűzfői téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 58 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 38,5 millió Ft, négyzetméter ára 663 793 Ft, ami a balatonfűzfői átlaghoz képest 31%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Vincze Gyöngyi referens a Lido Home Balatonalmádi irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6587212. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonfűzfő ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.