star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Balatonfűzfő

  • 100 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

169 millió Ft

Eladó lakás Balatonfűzfő

  • 100 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Balatonfűzfő

  • 100m²


Ár:

169 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2020
Emelet
3.
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
nincs
Lift
nincs

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Eladó ~100,00 m2 alapterületű, (85,00 m2 hasznos alapterület + 29,00 m2 területű erkély) záró szinten elhelyezkedő, szomszédok nélküli lakás, teljes berendezéssel. A 2020-ban épült ingatlanban prémium minőségű anyagok kerültek beépítésre. A Konyha -Étkező és Nappali helyiségek egy légtérben helyezkednek el (amerikai stílus) és innen nyílik a nagy méretű örök panorámás terasz, mely a Balatonra néz. Két külön bejáratú hálószoba, külön fürdő és Wc helyiségek kerültek kialakításra.
A lakás árában szerepel a Társasház főbejárata melletti, saját fedett gépkocsi beálló, továbbá egy fürdőzésre alkalmas stég, a társasház lakói számára.
A lakóparkban rendezett, szépen gondozott kertben helyezkedik el 7 különálló épület. A kert zárt, csak az itt lakók juthatnak be a telek területére. Minden lakásnak van saját parkolója, valamint a vendégek részére vannak fenntartott vendégparkolók.
A közös költség 33 000,- Ft/hó. A fűtés, vízhasználat havi 30 000,- Ft/hó átlagosan
A villany 3000,- Ft/hó átlagosan.
A lakás felszereltsége:
- „A” energia osztályú,
- hőszivattyú
- padlófűtés
- központi hűtő-fűtő Daikin légkondicionálók
- elektromos redőnyök, felhúzható és pliszírozott szúnyoghálók,
- magas színvonalú Vinil padlóburkolatok
- kétajtós hűtő-, mélyhűtő Bosch márkájú,
- mosogató gép (Bosch), mosógép (Samsung),
- nagyméretű, indukciós főzőlap (Elektrolux) + 2 db villanysütő (Bosch) + Bosch elszívó berendezés, Bosch mikró,

A lakástól 200 m-re elérhető bicikliút, a strand sétatávolságra, a vitorlás kikötő 10 perc gyalog. Az Eplény sípálya autóval 17 percre található a síelni vágyók részére.
Közelben éttermek, orvosi rendelők, játszótér, posta, élelmiszerbolt található.

Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel várom hívását, a hét bármely napján.

Ügyfeleink számára irodánk teljes jogi hátteret, adás-vétellel kapcsolatos térítésmentes jogi tanácsadást biztosít.
Bank semleges hitelügyintézéssel, díjmentes hitelszűréssel és tanácsadással is hozzájárulunk, hogy megtalálja az ön számára legkedvezőbb megoldást. alacsony fenntartás, berendezett, csendes utca, felszerelt, jó közlekedés, külön fürdő és wc, parkosított udvar, prémium anyagok, új nyílászárók, udvari gépjárműbeálló lehetőség, zöld övezet, erkély, padlófűtés, amerikai konyha, klíma, külső hőszigetelés, új villamoshálózat, dekorvilágítás, móló/stég, szúnyogháló, beépített szekrény
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Balatonfűzfő, Balatonfűzfő, Füzliget sétány


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6606129


Sárainé Kovács Ágnes

Sárainé Kovács Ágnes

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Városi Ingatlaniroda

Városi Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó balatonfűzfői (Balatonfűzfő, Füzliget sétány) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 100 m². További jellemzői: az építés éve 2020, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 169 millió Ft, négyzetméter ára 1 690 000 Ft, ami a balatonfűzfői átlaghoz képest 42%-kal magasabb. Az ingatlant Sárainé Kovács Ágnes referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6606129. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonfűzfő ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.