star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Balatonfűzfő

  • 59 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

38,5 millió Ft

Eladó lakás Balatonfűzfő

  • 59 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Balatonfűzfő

  • 59m²


Ár:

38 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1980
Emelet
1.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Eladó egy tégla építésű lakás Balatonfűzfőn! Ez a remek elhelyezkedésű, első emeleti, 59 nm-es, teraszos lakás részpanorámás kilátással rendelkezik.Az ingatlanban található egy tágas, erkéllyel rendelkező nappali leválasztott gyermeksarokkal, nagy hálószoba, konyha étkezővel, fürdő, illetve külön WC.Hozzá tartozik egy 4 nm-es saját tároló is.A lakás légkondicionált, műanyag nyílászárókkal, redőnnyel és szúnyoghálóval felszerelt, így biztosítva a maximális komfortot. Alacsony rezsi költség jellemzi, és egy nyugodt, csendes utcában helyezkedik el, ugyanakkor közel mindenhez, amelyekre a hétköznapjainkban szükségünk lehet.Ideális választás akár lakhatásra, akár befektetésnek! Ne hagyja ki ezt a lehetőséget!
Érd: Leveszyné Kengyeli Diána 30/3294954

Referencia szám: LK064575


Elhelyezkedés

Balatonfűzfő


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6633450


Az általad megtekintett eladó balatonfűzfői téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 59 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkoló. A téglalakás ára 38,5 millió Ft, négyzetméter ára 652 542 Ft, ami a balatonfűzfői átlaghoz képest 32%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kengyeli Diána referens a Csillaghegy irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6633450. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonfűzfő ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.