star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Balatonmáriafürdő

  • 35 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

59,99 millió Ft

Eladó lakás Balatonmáriafürdő

  • 35 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Balatonmáriafürdő

  • 35m²


Ár:

59 990 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
földszint
Szobák száma
2 (1 + 1)
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
elektromos
Parkolás
nincs
Fal építési anyaga
tégla
Lift
van

Az ingatlanról:

Település leírása:

A Badacsonnyal és a Keszthelyi-öböllel szemben elhelyezkedő település népszerű üdülőhely, noha ez a jellege csak a 20. század elején alakult ki, előtte a Festeticsek hitbizományi birtokai közé tartozott. A község 1927-ben két korábbi településből olvadt össze: az egykori Hullám-telepből és a Mária-telepből, utóbbi Széchenyi gróf feleségéről, Andrássy Máriáról kapta a nevét. Napjainkban szinte egybeépült a szomszédos Balatonkeresztúrral.

Az ingatlant könnyű megközelíthetősége, ideális helyiségkiosztása, kifogástalan minősége közvetlen vízpart és a több funkciós használati lehetősége teszi különlegesen vonzóvá.

Ingatlan:
Nappali:16,46 m2
Konyha/étkező: 4,40 m2
Szoba: 9,27 m2
Fürdő: 4,13 m2
Előtér: 1,23 m2
Terasz: 40 m2
- padlóba épített infra fűtőfólia
- hűtő-fűtő klíma
- törölközőszárító
- zuhanyzó és wc szaniterek
- laminált burkolat
- vakolt, festett falak
- fürdőszobában padló burkolat

Az ingatlanhoz parkolóhely vásárolható.
Kiváló alkalom és egyben a legkedvezőbb árfekvésű ingatlan a Balaton közvetlen partján.
Részletekért, további információkért várom megtisztelő hívását! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 361299


Elhelyezkedés

Balatonmáriafürdő, Ady Endre utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6597379


+36 20

Ingatlannet kód: NET6597379

Az általad megtekintett eladó balatonmáriafürdői (Ady Endre utca) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 35 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 59,99 millió Ft, négyzetméter ára 1 714 000 Ft, ami a balatonmáriafürdői átlaghoz képest 8%-kal magasabb. Az ingatlant Tőkés Levente referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6597379. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonmáriafürdő ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.