star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Balatonszemes

  • 42 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 42 m²

    telek

Vételár:

78,06 millió Ft

Eladó lakás Balatonszemes

  • 42 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 42 m² telek

  • Eladó lakás Balatonszemes

  • 42m²


Ár:

78 060 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2023
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
padlófűtés
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Lift
van

Az ingatlanról:

BALATONI PANORÁMÁS LAKÁS BALATONSZEMESEN A VÍZPARTON!
A LIDO HOME ingatlan balatonlellei irodája eladásra kínálja ezt az új építésű, exkluzív minőségű balatoni panorámás lakást BALATONSZEMES VÍZPARTJÁN!
Balatonszemes Balaton parti részén most épülő, 2 db liftes társasházban kínálunk többféle áron és méretben lakásokat. Az épületek formavilága kifejezetten üdítő, modern hatást keltenek, körülöttük kellemes, fákkal tarkított kerttel, amelyhez a földszinti lakások közvetlen kapcsolattal rendelkeznek. Az emeleti lakások meghatározó eleme a páratlan kilátást biztosító terasz, amely az épületek felfelé szűkülő, földszint + 4 emelet kialakítású tömege miatt kifejezetten kényelmes használatot tesz lehetővé. A beruházás részeként a telken belül egy 160 m2-es fűtött medence is megvalósításra kerül.
A lakások a legkorszerűbb technológiával és anyagokkal készülnek, hőszivattyús fűtéssel, légkondicionálóval. Az épületek mélygarázsában parkolóhelyek (7 mFt.), tárolók (1,1 mFt/m2) külön megvásárolhatók. Egyes lakások vételára tartalmazza a felszíni beállót is, ez az adott lakás hirdetésében látszik. A Vevők külön térítés ellenében kérhetik a lakások standard kialakítástól mind mennyiségben, mind magasabb minőségben eltérő „médium illetve prémium” kialakítását.
A lakások átadására 2025-ben kerül sor.
Jelen hirdetésben szereplő 6.sz. lakás jellemzői:

-földszinti,
-ÉK-i fekvésű,
-42 m2 bruttó terület + 14,8 m2 terasz + 42 m2 saját kert,
-nappali + egy szobás,
-fűtés központi levegő/víz hőszivattyús padlófűtés rendszerrel, hűtésre és fűtésre is alkalmas fan-coil egységekkel kiegészítve, egyedi hőmennyiség méréssel,
-központi melegvízellátás, lakásonként hideg/melegvíz mérőkkel,
-rendezett jogi helyzet, lakásonként önálló helyrajzi szám.

A hirdetésben szereplő képek látványtervek, a fotók a folyamatos építkezésről készültek.
Amennyiben a LIDO HOME által kínált BALATONSZEMESI lakás, vagy bármely a kínálatunkban található egyéb INGATLAN felkeltette az érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon.
Vásárolna, de nincs rá keret?
Kollégám díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel áll rendelkezésére.
LIDO HOME- Ingatlanok egy életen át!



Elhelyezkedés

Balatonszemes


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6479623


Tóthné Gelencsér Rózsa

Tóthné Gelencsér Rózsa

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Lido Home Balatonboglár

Lido Home Balatonboglár

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6479623

Tóthné Gelencsér Rózsa

Tóthné Gelencsér Rózsa

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Lido Home Balatonboglár

Lido Home Balatonboglár

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó balatonszemesi téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 5 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 42 m², míg a hozzá tartozó teleké 42 m². További jellemzői: az építés éve 2023, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa padlófűtés. Parkolási lehetőség: parkolóház. A téglalakás ára 78,06 millió Ft, négyzetméter ára 1 858 571 Ft, ami a balatonszemesi átlaghoz képest 2%-kal magasabb. Az ingatlant Tóthné Gelencsér Rózsa referens a Lido Home Balatonboglár irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6479623. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonszemes ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.