star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Balatonszemes

  • 62 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

124,9 millió Ft

Eladó lakás Balatonszemes

  • 62 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Balatonszemes

  • 62m²


Ár:

124 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Emelet
földszint
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
új építésű
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

A Balaton déli partján, Balatonszemesen, kiemelten frekventált területen, a szemesi központhoz nagyon közel, már ezen a településen is kiváló referencia munkáiról ismert, és nagy szakmai tapasztalattal rendelkező beruházó által megvalósítandó, közvetlen partkapcsolattal (a Balatontól 20 méterre, a szabad strandtól 50 méterre) rendelkező, összesen 60 lakásból és 25 db üdülőből álló, nagyon modern, minimál stílusú, három- és (dupla lifttel szerelt) négyszintes épületekből, valamint belső játszótérből álló, szigetelt, hőszivattyúval szerelt, téglaépítésű, örökpanorámás lakóparkban, exkluzív kivitelezésű és rendkívül korszerű belső elrendezéssel és felszereltséggel bíró, elegáns, luxuskategóriájú, új építésű ingatlanok kedvezményes bevezető áron és fizetési kondíciók mellett, 2025. első negyedévi átadással - igény szerint kulcsrakész, vagy emelt szintű szerkezetkész állapotban - még eladók.

A hirdetésben szereplő ingatlan (a tervrajzon az É-i épületszárnyban L2. számú lakásként jelölve) a magasföldszintjén található, összesen 62 m² alapterületű, konyha-étkező-nappali + 2 külön nyíló hálós kialakítású lakótérrel, 19 m² nagyságú fedett terasszal, valamint 84 m² alapterületű, kizárólagos használatú saját kerttel rendelkezik, amely É-i irányban, a Balaton felé néz, és zavartalan, közvetlen partkapcsolattal rendelkezik.

Valamennyi ingatlan esetében a hűtést/fűtést az egyedi, lakásonkénti/üdülőkénti energiatakarékos Panasonic típusú hőszivattyú (szobánként fan-coil oldalfali egységekkel), míg a használati meleg vizet Ariston Velis Evo villanybojler biztosítja, ezen felül mindenhová - a közölt árlisták alapján és a vevői igények szerint - magas minőségű hideg és meleg burkolatok, szaniterek, csaptelepek és belső nyílászárók kerülnek lerakásra, illetve beépítésre.

Szintén a vevői igények szerint kerül befejezésre az adott ingatlan, mivel lehetőség van kulcsrakész és emelt szintű szerkezetkész állapot között is választani. A hirdetésben szereplő lakás ingatlan emelet szintű szerkezetkész ára 116,9 mFt. A fentieken túl lehetőség van 3 m² alapterületű tároló vásárlására, amelynek ellenértéke br. 875eFt/db, míg további udvari, nem fedett, térfelszíni gk. beálló vásárlására is, amelyek egységesen br. 3 mFt-ba kerülnek.

FONTOS: a beruházó által közölt műszaki tartalom részletei, valamint az igény szerinti befejezés tekintetében és minden egyéb kérdésben kérjük, hogy keresse meg legyen szíves a hirdetés feladóját.

Iá.: 124,9 mFt Érdeklődni: 30/773-9436


Elhelyezkedés

Balatonszemes


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6651949


+36 30

Ingatlannet kód: NET6651949

Az általad megtekintett eladó balatonszemesi téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és félszoba). A téglalakásról 6 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 62 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla. A téglalakás ára 124,9 millió Ft, négyzetméter ára 2 014 516 Ft, ami a balatonszemesi átlaghoz képest 9%-kal magasabb. Az ingatlant Szentendrei Zsanett hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6651949. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonszemes ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.