star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Barcs, Belváros

  • 55 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

21,5 millió Ft

Eladó lakás Barcs, Belváros 1. kép

Eladó lakás Barcs, Belváros

  • 55 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Barcs, Belváros

  • 55m²


Ár:

21 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
5 ezer Ft
Emelet
földszint
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
konvektor
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
nincs
Lift
nincs
Bútorozott
Megegyezés szerint
Ingatlanjog
Tulajdonjog
Panelprogramban részt vett
Nem
Költözhető
Azonnal

Az ingatlanról:

Eladó Barcson, a Fürdő utcában, négylakásos társasház egyik , földszinti lakása, amiben 3 szoba, fürdőszoba, wc, konyha található , valamint a ház padlásának egy része is a tulajdonos rendelkezésére áll. A lakás 55m2 , fűtése gázzal történik. Hozzá tartozik még kis udvar, melléképület, amiben kialakításra került a garázs, egy kis szoba és a kamra. A melléképületen áthaladva kijutunk a kertbe, ahol kialakítható bármi ami új tulajdonosának megfelel (pl: veteményes vagy pihenő kert, medence...stb)

A lakás kiváló helyen épült. Az utca csendes, de mégis közel van a bolt, óvoda, könyvtár, a Dráva-völgye Szakközépiskola és Kollégium és az Ipari Szakmunkás képző Intézet is. Kb 4-500 méter távolságra található a barcsi fürdő, ahol a gyógyvíztől kezdve az élmény és wellness szolgáltatások is megtalálhatók. A fürdőt a barcsiak kedvezményes belépővel vehetik igénybe.

Ára: 21.500.000 ft

Érdeklődni a 06-20-3822508 és a 06-70-3697686 telefon számokon lehet.

A lakás előre egyeztetett időpontban megtekinthető.


Elhelyezkedés

7570, Barcs, Belváros, Fürdő utca 5


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

Ingatlannet kód: 6654934


Az általad megtekintett eladó Barcs, belvárosi (Fürdő utca 5) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). Az épület alapterülete: 55 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A téglalakás ára 21,5 millió Ft, négyzetméter ára 390 909 Ft, ami a barcsi átlaghoz képest 30%-kal magasabb. Az ingatlant Tamás Fodor hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6654934. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Barcs, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.