star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Bázakerettye

  • 48 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

11,9 millió Ft

Eladó lakás Bázakerettye

  • 48 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Bázakerettye

  • 48m²


Ár:

11 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1950
Emelet
1.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
konvektor
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Bázakerettye Zala vármegye dél-nyugati részén fekszik a horvát-magyar határátkelőtől 7 km-re. Magyarország legelső kőolajmezejét 1938-ban itt nyitották meg. Mára az olajmezők nagyrészt kimerültek, így már mindössze 100 ember dolgozik az ehhez kapcsolódó létesítményekben. Azonban az 1990-es években a községben felfedezett termálvíz újabb lendületet adott Bázakerettye fejlődésének. A Zalai-dombság egyik festői, hosszan elnyúló völgyében található Bázakerettye, s fürdője, a Bázakerettyei strand és termálfürdő elhelyezkedésével az egyik legszebb panorámát kínálja a dunántúli fürdők közül. A szezonálisan nyitva tartó létesítmény két termál élménymedencével, hideg vizes úszómedencével, pezsgőfürdővel és egy gyermekpancsolóval várja vendégeit.
A lakás 1950 körül épült téglából. A társasházban a kéményeket bélelték, a kirakati portálokat modern műanygra cserélték és a szennyvíz fővezetéket is felújították.
Helyiségei: 2 különnyíló hálószoba, konyha, spejz(jelenleg gardrobként üzemel),zuhanyos fürdőszoba egy légtérben a mellékhelyiséggel, közlekedő. Egyedi pincei tároló és a közös padlástéri szárítóhelyiségek is a lakás tartozékai. A lakásban történő felújítások: nyílászárók cseréje, elektromos rendszer felújítása. A burkolatok és szerelvények felújítása, fűtéskorszerűsítés már a leendő vevő dolga lesz.
Az ingatlan tulajdonviszonyai rendezettek, tehermentes, megegyezés szerint birtokba adható ingatlan.
Ajánlom állandó lakhatásra, ha csendre és nyugalomra vágyik, vagy ha szippantana egy hatalmasat az ózóndús levegőből! Szezonális lakhatásra is kiváló befektetés! A közelben a Kistolmácsi tó, amely fürdésre és horgászásra is egyaránt alkalmas. A Mura folyó igazi horgászparadicsomként vonzza a horgászokat és a pihenni vágyókat! A vadászok is megtalálják a számításukat a Zalai dombság színes lankái között. A Budafai Arborétum igazi növénykülönlegességekkel ismerteti meg látogatóit.
Bázakerettye és környéke egy igazi gyöngyszem a zalai dombok szívében. Ezen változatos vidéken valamennyi Nyugat-Magyarországra jellemző szépség és vonzerő megtalálható; a táj síkság és lankás dombsorok arányos váltakozása; a növényzet erdők, ligetek és virágzó mezők zöldellő harmóniája, amelyet ritka növényi társulások és védett állatok fel-felbukkanó látványa tesz különösen értékessé.


Elhelyezkedés

Bázakerettye


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6521902


Multi House Ingatlan Iroda

Multi House Ingatlan Iroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Multi House Ingatlan Iroda

Multi House Ingatlan Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6521902

Multi House Ingatlan Iroda

Multi House Ingatlan Iroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Multi House Ingatlan Iroda

Multi House Ingatlan Iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó bázakerettyei téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 48 m². További jellemzői: az építés éve 1950, a fűtés típusa konvektor. A téglalakás ára 11,9 millió Ft, négyzetméter ára 247 917 Ft. Az ingatlant Multi House Ingatlan Iroda referens a Multi House Ingatlan Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6521902. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Bázakerettye ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.