star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Békéscsaba, Belváros

  • 83 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

42,9 millió Ft

Eladó lakás Békéscsaba, Belváros

  • 83 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Békéscsaba, Belváros

  • 83m²


Ár:

42 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2001
Emelet
2.
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
nincs
Lift
van

Az ingatlanról:

Városközpontban, liftes házban nappali+2 hálószobás lakás eladó!

Eladó Békéscsaba központjában, második emeleti, 83 m2-es, amerikai konyhás nappali+ 2 hálós, belső kétszintes, gázcirkó fűtésű, jó állapotú, szép lakása nagy közös terasszal!

A ház 2001-ben épült, barátságos, összeszokott lakóközösséggel rendelkezik, ami azért is fontos, mert a második emeleten lévő lakásokhoz tartozik egy nagy közös terasz, ahol kényelmesen megfér egymás mellett mindenki. A gyerekeknek kialakítható játszórész, de akár baráti, családi összejövetelek színtereként is szolgálhat!

A teraszról belépve egy szélfogón keresztül tágas, napfényes amerikai konyhás nappali fogad minket, ahol az egész család kényelmesen elfér, illetve egy kamra és mellékhelyiség kézmosóval is helyet kapott ezen a szinten.
A nappaliból kényelmes lépcső vezet fel az emeletre, ahol két normál méretű szoba, egy nagy kádas fürdőszoba wc-vel kialakításra került.
A lakás padlástere saját használatú, a felső szintről lehajtható lépcsőn keresztül megközelíthető, hőszigetelt, tetőablakkal rendelkezik, burkolt, így akár egy dolgozószoba, szabadidős helyiség kialakítható ezen a szinten, de tárolásra is kiválóan alkalmas!

Műszaki adatok:
A ház 2001-ben épült, a fűtésről cirkó gázkazán gondoskodik radiátoros hőleadással, a nyári melegben pedig egy tetőtéri közlekedőben elhelyezett, inverteres klíma segít elviselhetővé tenni az egyre gyakoribb hőségeket. A szobák laminált padlóval, a többi helyiség pedig járólappal burkoltak. Az ablakok az alsó szinten műanyag szerkezetek, szúnyoghálóval és redőnnyel ellátottak, a tetőtérben Velux tetőtéri ablakok árnyékolóval.

Környék:
Békéscsaba belvárosa, ahol minden 1-2 perc alatt elérhető. Csaba Center, posta, orvos, gyógyszertár, nonstop bolt, játszótér.
Méretőből adódóan leginkább családok számára ajánlom, de bárkinek ideális lehet, aki szeretné élvezni a belváros előnyeit.

Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését, kérem, keressen bizalommal!

Ügyfeleink számára irodánk teljes jogi hátteret, adás-vétellel kapcsolatos díjmentes jogi tanácsadást biztosít!
Bank semleges, díjmentes hitel tanácsadással is segítünk, hogy megtalálja az ön számára legkedvezőbb megoldást! alacsony fenntartás, jó közlekedés, külön fürdő és wc, redőnyözött, terasz, amerikai konyha, klíma, közös tároló, szúnyogháló
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Békéscsaba, Belváros, Belváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6580574


+36 70

Ingatlannet kód: NET6580574


Az általad megtekintett eladó Békéscsaba, belvárosi (Belváros) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 83 m². További jellemzői: az építés éve 2001, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 42,9 millió Ft, négyzetméter ára 516 867 Ft, ami a békéscsabai átlaghoz képest 18%-kal magasabb. Az ingatlant Cseke Tamás referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6580574. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Békéscsaba, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.