star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Békéscsaba, Belváros

  • 48 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

29,5 millió Ft

Eladó lakás Békéscsaba, Belváros

  • 48 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Békéscsaba, Belváros

  • 48m²


Ár:

29 500 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1978
Emelet
3.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
nincs
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Eladásra kínálok Békéscsaba központjában a belvárosi részén egy 48 m2-es nagy erkélyes társasházi 2 szobás tégla falazatú lakást. A lakás a sétáló utcától, az Andrássy úttól pár méterre található és a hozzá tartozó nagy erkélyről a főtéren lévő rendezvények kényelmesen nézhetőek. A lakást 2019 évben újították fel, amely során a fürdőszoba, konyha, közlekedő helységek szép hidegburkolatot kaptak és az összes nyílászáró is ekkor lett kicserélve új műanyag 3 rétegű hőszigetelt üveggel ellátott ablakokra és egy több ponton záródó szintén műanyag bejárati ajtóra. A fűtésről gázkonvektorok, a melegvíz ellátásáról egy Bosch gázkazán gondoskodik. A lakás külső hőszigeteléssel ellátott, középső lakás, ezért a havi rezsije mindennel együtt havonta kb. 20 ezer forintra tehető.
A lakáshoz tartozik egy közös használatú zárt tároló, amelyet a többi lakó jelenleg nem használ.
A közelben a lakás elhelyezkedése miatt minden gyalogosan, kényelmesen megközelíthető.
Az összes alapterület: 48 m2
A erkély alapterülete: 6 m2
Az ingatlan belső elosztása: közlekedő, 2 szoba, konyha, fürdőszoba, Wc, gardrób.
Az ingatlan jelenleg 1/1 tulajdonban van és teher mentes.
A lakás elhelyezkedése miatt kiváló befektetési lehetősség, mivel tökéletes választás mind lakhatás, mind kiadási célokra is.
Az ingatlan kapcsán kérem hívjon bizalommal a hét bármelyik napján a 06/ 70 457-4392 telefonszámon. alacsony fenntartás, jó közlekedés, közeli belváros, külön fürdő és wc, redőnyözött, új nyílászárók, erkély, közös tároló, külső hőszigetelés, dekorvilágítás, szúnyogháló, beépített szekrény, gardrób
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Békéscsaba, Belváros, Belváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6629697


Városi Ingatlaniroda

Városi Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6629697

Városi Ingatlaniroda

Városi Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Békéscsaba, belvárosi (Belváros) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 48 m². További jellemzői: az építés éve 1978, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 29,5 millió Ft, négyzetméter ára 614 583 Ft, ami a békéscsabai átlaghoz képest 31%-kal magasabb. Az ingatlant Szentléleki Tamás referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6629697. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Békéscsaba, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.