star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Békéscsaba, Belváros

  • 38 m²

    alapterület
  • 1

    szoba

Vételár:

19,9 millió Ft

Eladó lakás Békéscsaba, Belváros

  • 38 m² alapterület
  • 1 szoba

  • Eladó lakás Békéscsaba, Belváros

  • 38m²


Ár:

19 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
földszint
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Békéscsaba belvárosában az Árpád fürdő téli bejáratának közelében, eladó egy tégla falazatú társasház földszintjén lévő 38 m2-es, 1 szobás, egyedis lakás.
Az ingatlanban egy nagyméretű 20 m2-es szoba, közlekedő, konyha, kamra, valamint külön helyiségben lévő wc található. A részleges korszerűsítés során cirkó fűtést alakítottak ki lapradiátoros hőleadókkal. A konyhát, előszobát lamináltparkettával burkolták, a fürdőszobába új tusoló kabin, szaniter és burkolat került. Az elektromos hálózat bővítése megtörtént. A lakáshoz tartozik egy zárható saját tároló is.
Ha a belvárosban szeretne lakni, vagy esetleg befektetne, akkor ez a jó állapotú lakás kitűnő választás lehet az Ön számára. A lakás irányára 19,9 MFt. T: 30-9679-813


Elhelyezkedés

Békéscsaba, Belváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6633888


+36 30

Ingatlannet kód: NET6633888


Az általad megtekintett eladó Békéscsaba, belvárosi téglalakás 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és félszoba). A téglalakásról 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 38 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás ára 19,9 millió Ft, négyzetméter ára 523 684 Ft, ami a békéscsabai átlaghoz képest 19%-kal magasabb. Az ingatlant Csabai Ingatlanpiac hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6633888. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Békéscsaba, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.