star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Békéscsaba, Belváros

  • 44 m²

    alapterület
  • 1

    szoba

Vételár:

21 millió Ft

Eladó lakás Békéscsaba, Belváros

  • 44 m² alapterület
  • 1 szoba

  • Eladó lakás Békéscsaba, Belváros

  • 44m²


Ár:

21 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1985
Emelet
3.
Szobák száma
1 (0 + 1)
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
nincs
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Eladásra kínálok Békéscsabán a Kazinczy utcában, egy tégla falazatú harmadik emeleti lakást.
A lakás nagyon kedvező helyen található, mivel a közelében élelmiszerbolt, a Csaba Center, vasútállomás, autóbusz-megálló, bölcsőde, óvoda és iskola, gyógyszertár, vásárcsarnok, piac is megtalálható.
A lakás egy lépcsőház részét képezi saját helyrajzi számmal, melyhez egy kerékpártároló is tartozik.
A lakás elrendezése is kifogástalan, mivel a bejárattól egy előszobába érkezünk, ahonnan az összes helyiség külön-külön is megközelíthető.

Nyílászárói korszerű műanyagra lettek cserélve, a fürdőszoba, konyha és előszoba burkolva lett.
A szobákat gyönyörű laminált parketta borítja.

Villamos hálózatának bővítése 25 A-ra megtörtént, melynek köszönhetően nagyobb teljesítményű elektromos berendezések (villanysütő, mosogatógép) használata sem okozhat problémát.

Lakói komfortérzetéről egy hűtő-fűtő klímaberendezés gondoskodik valamint a lakás riasztó berendezéssel is fel van szerelve.

Az ablakok redőnnyel és szúnyoghálóval vannak szerelve.
A fűtése egyedi gázkonvektoros, a víz külön mérőórával rendelkezik.
A lépcsőház rendezett és tiszta, jó a lakóközösség.

Elhelyezkedése miatt ajánlom befektetők figyelmébe is.
Az ingatlan lakóterülete: 44 négyzetméter

A lakás üresen áll, bútorozott, azonnal költözhető, per és tehermentes.

Amennyiben ez az igen jó helyen lévő, előnyös elosztású, elérhető áron lévő, befektetésnek is kiváló lakás felkeltette érdeklődését hívjon bizalommal a 06-70/3335199 telefonszámon a hét bármely napján. alacsony fenntartás, berendezett, csendes utca, felszerelt, jó közlekedés, közeli belváros, redőnyözött, új nyílászárók, klíma, riasztó rendszer, új villamoshálózat, saját tároló
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Békéscsaba, Belváros, Belváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6646326


+36 70

Ingatlannet kód: NET6646326


Az általad megtekintett eladó Békéscsaba, belvárosi (Belváros) téglalakás 1 szobával rendelkezik (ebből 0 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 8 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 44 m². További jellemzői: az építés éve 1985, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 21 millió Ft, négyzetméter ára 477 273 Ft, ami a békéscsabai átlaghoz képest 11%-kal magasabb. Az ingatlant Huszti Zoltán referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6646326. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Békéscsaba, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.