star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Békéscsaba

  • 48 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

20,5 millió Ft

Eladó lakás Békéscsaba

  • 48 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Békéscsaba

  • 48m²


Ár:

20 500 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1980
Emelet
4.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
nincs
Lift
nincs

Az ingatlanról:

2 szobás tégla lakás alacsony rezsivel eladó!

Eladó Békéscsaba legkedveltebb lakótelepi városrészen, a Lencsésin egy teljesen felújított 2 szobás, 4. emeleti tégla lakás. Az ingatlant 2015 évben újították fel, mely során a konyha, fürdőszoba, közlekedő, Wc helységek szép hidegburkolatot kaptak, továbbá a nyílászárók is cserélve lettek új hőszigetelt nyílászárókra. A lakás elektromos vezetékei is cserélve lettek. A fűtésről gázkonvektorok és inverteres (hűtő-fűtő) klímák gondoskodnak. A lakás elosztása hibátlan, mivel az összes helysége a közlekedőről külön-külön megközelíthető.

A lakás közös költsége igen alacsony, amely tartalmazza a közös költséget, karbantartást, biztosítás és közös képviselő díjját. Az utcán a parkolás teljesen díjmentes, az ott kiépített parkolókban, ahol szinte soha nem kell helyet keresni. A lakás közelében szinte minden megtalálható élelmiszer bolt, gyógyszertár, bölcsőde, iskola, óvoda és egy hatalmas játszótér is.

A lakás összes lakható területe: 48 m2.

Az ingatlan per és teher mentes!

Ammenyiben felkeltette érdeklődését ez a kiváló elhelyezkedésű, 2 szobás felújított lakás, vagy bármilyen kérdése van az ingatlannal kapcsolatban hívjon bizalommal a: 06 / 70 457-4392 es telefonszámon a hét bármelyik napján. alacsony fenntartás, csendes utca, jó közlekedés, közeli belváros, külön fürdő és wc, redőnyözött, új nyílászárók, zöld övezet, klíma, közös tároló, külső hőszigetelés, új villamoshálózat, dekorvilágítás
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Békéscsaba, Lencsési lakótelep


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6430859


Városi Ingatlaniroda

Városi Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6430859

Városi Ingatlaniroda

Városi Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó békéscsabai (Lencsési lakótelep) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 48 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 20,5 millió Ft, négyzetméter ára 427 083 Ft, ami a békéscsabai átlaghoz képest 0%-kal magasabb. Az ingatlant Szentléleki Tamás referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6430859. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Békéscsaba ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.