star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Békéscsaba

  • 73 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

22,99 millió Ft

Eladó lakás Békéscsaba

  • 73 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Békéscsaba

  • 73m²


Ár:

22 990 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1976
Emelet
4.
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

3 SZOBA + ÉTKEZŐS, ERKÉLYES TÉGLA LAKÁS ELADÓ!
4 szintes tégla épület 4. emeletén ELADÓ egy kiváló elrendezésű lakás a Haán Lajos téren, ahol a nyugalom és a természet közelsége garantált. Ez a 73 négyzetméteres tégla lakás tökéletes otthona lehet fiatal családoknak.
A lakás 3 külön bejáratú szobával + étkezővel is rendelkezik, melyek kényelmes helyet biztosítanak a család összes tagjának. A lakásban korszerű ablakok és fűtési rendszer található, ennek a korszerűsítésnek köszönhetően az üzemeltetési költségek is alacsonyak. Az ablakok redőnnyel és szúnyoghálóval vannak felszerelve, a fűtésről egy kombi-gázkazán gondoskodik.
A környék csendes és barátságos, ideális a családi élethez.A közelben megtalálhatók iskolák, óvodák, boltok, valamint sport és szabadidős létesítmények, így minden a kéznyújtásnyira van.
A TULAJDONOST ÉRDEKLI KISEBB ÉRTÉKŰ, FÖLDSZINTI, MAGASFÖLDSZINTI LAKÁS, HÁZRÉSZ, VAGY CSALÁDI HÁZ ÉRTÉKEGYEZTETÉSSEL!
VEVŐINK RÉSZÉRE SZOLGÁLTATÁSUNK DÍJMENTES!
Érdeklődni: Kovács Péter +36 (30) 919 2575

Referencia szám: LK075517


Elhelyezkedés

Békéscsaba


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6524639


+36 30

Ingatlannet kód: NET6524639


Az általad megtekintett eladó békéscsabai téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 73 m². További jellemzői: az építés éve 1976, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkoló. A téglalakás ára 22,99 millió Ft, négyzetméter ára 314 932 Ft, ami a békéscsabai átlaghoz képest 25%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kovács Péter referens a Békéscsaba Duna House irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6524639. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Békéscsaba ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.