star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Békéscsaba

  • 50 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

18,9 millió Ft

Eladó lakás Békéscsaba

  • 50 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Békéscsaba

  • 50m²


Ár:

18 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1985
Emelet
3.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
nincs
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Eladásra kínálom Békéscsabán a Lencsési lakótelepen található III. emeleti 50 m2-es tégla építésű lakást. Az ingatlan felújítása a közelmúltban részben megtörtént, mely érintette az új műanyag, redőnyös ablakok, a bejárati ajtó és a helyiségek burkolatainak cseréjét. A lakás egyedi mérőórákkal szerelt, fűtéséről gázkonvektorok gondoskodnak, valamint egy hűtő-fűtő klímaberendezés is beépítésre került, meleg víz ellátását átfolyós vízmelegítő biztosítja. A lakóközösség csendes, lépcsőház rendezett, a közös költség 6500 forint. Középső lakás révén a magas rezsiköltségtől sem kell tartani.
Az ingatlan fekvésének köszönhetően iskola, óvoda, boltok, buszmegálló a közelben megtalálhatóak. Parkolás az utcán ingyenesen lehetséges. A lakótömb földszinti részén egy közös tároló is rendelkezésre áll a tulajdonos számára.
Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a jó helyen lévő 2 szobás tégla lakás, keressen bizalommal akár hétvégén is!
Irodánk teljes körű segítséget nyújt leendő és meglévő ügyfelei számára! Díjmentes bankfüggetlen hitelügyintézés, ingyenes ügyvédi véleményezés, energetikai tanúsítvány készítése! alacsony fenntartás, csendes utca, jó közlekedés, külön fürdő és wc, redőnyözött, új nyílászárók, klíma, beépített szekrény
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Békéscsaba, Lencsési lakótelep


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6627895


+36 70

Ingatlannet kód: NET6627895


Az általad megtekintett eladó békéscsabai (Lencsési lakótelep) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 50 m². További jellemzői: az építés éve 1985, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 18,9 millió Ft, négyzetméter ára 378 000 Ft, ami a békéscsabai átlaghoz képest 10%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Nagy János referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6627895. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Békéscsaba ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.