star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Békéscsaba

  • 52 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

19 millió Ft

Eladó lakás Békéscsaba

  • 52 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Békéscsaba

  • 52m²


Ár:

19 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1982
Szobák száma
2 (1 + 1)
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
panel
Lift
nincs

A beltér:

Örömmel mutatjuk be neked ezt a kivételes lehetőséget mely egy zöld övezetben található, magasföldszinti lakás. Az ingatlan 52 négyzetméteres és kényelmes otthont kínál a családodnak vagy párodnak. Emellett egy remek lehetőség befektetők számára.

Az ingatlan elhelyezkedése kiváló - mindössze 100 méterre található egy buszmegálló, így könnyedén elérheted a város központját vagy más környékbeli helyszíneket. Emellett a közelben számos kisbolt és kávézó is megtalálható, így mindig könnyű lesz beszerezni a mindennapi szükségleteidet.
A környék családias és barátságos, különösen azok számára, akik gyermekekkel rendelkeznek. Mindössze 100 méterre található egy játszótér, ahol a kicsik biztonságosan játszhatnak, és egy óvoda, ami kiváló lehetőséget biztosít a gyermekek oktatására és fejlődésére.
Ez a magasföldszinti lakás egy társasház része, ahol barátságos szomszédok és közösség vár rád.

Ha érdeklődsz az ingatlan iránt, szívesen fogadunk téged egy személyes megtekintésre. Ne habozz megkeresni minket, és válaszolunk minden további kérdésedre!


Elhelyezkedés

Békéscsaba, Pásztor utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6634026


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6634026

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó békéscsabai (Pásztor utca) panellakás 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). A panellakásról 8 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 52 m². További jellemzői: az építés éve 1982, a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa cirkófűtés. A panellakás ára 19 millió Ft, négyzetméter ára 365 385 Ft, ami a békéscsabai átlaghoz képest 15%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Bagyinka Pál referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6634026. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Békéscsaba ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.