star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Békéscsaba

  • 49 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

21,9 millió Ft

Eladó lakás Békéscsaba

  • 49 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Békéscsaba

  • 49m²


Ár:

21 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1963
Emelet
2.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Azonnal költözhető!
Új tulajdonosára vár a Kazinczy lakótelepen lévő, 2. emeleti, 49 nm-es, tégla építésű, 2 egész szobával rendelkező, részben felújított lakás, mely ideális választás lehet családoknak vagy pároknak.
Befektetőknek is kiváló lehetőség az ingatlan megvétele, hisz könnyen kiadható.
Az új tulajdonos igényei szerint újíthatja, csinosíthatja tovább az amúgy is lakható állapotban lévő lakást.A világos és tágas szobák garantálják a kellemes otthoni légkört. A konyha és a fürdő 2015-ben felújításon esett át. A kád helyére zuhanyzó fülke került. Járó és falfelületi csempék mindkét helyiségben megújultak, illetve az előszoba járófelülete is ízlésesen igazodik a másik két helyiséghez. Gázkazán cseréje is megtörtént, mely a fűtést és melegvizet biztosítja. A polcozott kamra, a szobákban lévő beépített szekrények lehetőséget adnak, hogy mindig kényelmes, rendezett maradjon otthona.
A zárt lépcsőházban külön, saját tároló (kb 4 nm) is segíti az új lakók igényeit. Az ingatlan elhelyezkedése kiváló. Óvoda, iskola, gyógyszertár és üzletek is pár lépésre vannak, így minden szükséges intézmény könnyen elérhető. A piac és a belváros közelsége pedig még inkább fokozza az ingatlan vonzerejét, hiszen mindezeken a helyeken könnyen beszerezheti mindennapi szükségleteit.

Ne habozzon! Fedezze fel ezt a remek lehetőséget, és tegye otthonául ezt a praktikus és kényelmes lakást közel a belvároshoz!
További információkért keressen bizalommal.

Beregszászi Hedvig ingatlanértékesítő: +36 70 409 0967


Elhelyezkedés

Békéscsaba, Kazinczy lakótelep


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6634715


Beregszászi Hedvig Andrea

Beregszászi Hedvig Andrea

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Békéscsaba Duna House

Békéscsaba Duna House

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6634715

Beregszászi Hedvig Andrea

Beregszászi Hedvig Andrea

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Békéscsaba Duna House

Békéscsaba Duna House

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó békéscsabai (Kazinczy lakótelep) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 49 m². További jellemzői: az építés éve 1963, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: parkoló. A téglalakás ára 21,9 millió Ft, négyzetméter ára 446 939 Ft, ami a békéscsabai átlaghoz képest 5%-kal magasabb. Az ingatlant Beregszászi Hedvig Andrea referens a Békéscsaba Duna House irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6634715. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Békéscsaba ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.