star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Békéscsaba

  • 52 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

28,5 millió Ft

Eladó lakás Békéscsaba

  • 52 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Békéscsaba

  • 52m²


Ár:

28 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
nincs
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Egy teljes körű felújítás 96%-os készültségi szintjén levő, azonnal költözhető első emeleti lakást kínálunk megvételre Békéscsaba Vasútállomáshoz, OBI, Penny áruházakhoz, Andrássy gimnáziumhoz közeli részén, mely 52 m²-es lakóterének köszönhetően ideális otthona lehet fiatal pároknak vagy akár egyedül élők számára is.

A lakás tetőtől talpig megújult: masszív fém, biztonsági záras bejárati ajtót, minőségi műanyag külső nyílászárókat építettek be - az ablakok bukó-nyílóak, szúnyoghálóval, redőnnyel felszereltek. Az új beltéri ajtók modern megjelenésű, letisztult dizájnnal készültek. Minden helyiség vadonatúj csempét, járólapot és laminált parkettát kapott. A fürdőben törölközőszárító, fürdőszobaszekrény mosdóval és dizájnos csaptelepekkel, a szobákban mennyezeti világítások és süllyesztett led-fények gyönyörködtetik a leendő tulajdonost.

A teljes elektromos- és vízrendszer csöveit, kábeleit kicserélték, a gázüzemű kombikazán, a radiátorok, a hűtő-fűtő klíma is új.
A lakás alacsony fenntartási költségei, valamint az új nyílászárók és a redőnyözött ablakok révén a komfort és a takarékosság is garantált.

Helyiségek: a közlekedőből érhető el a két szoba, a fürdő és külön wc, innen juthatunk el a konyhába is, ahonnan a kis méretű, ám nagyon praktikus kamra nyílik. A földszinten saját tárolóval rendelkezik a lakás.

A jó közlekedésnek köszönhetően egyszerűen és gyorsan elérhetőek a város legfontosabb pontjai, így a bevásárlási lehetőségek is könnyen megközelíthetőek.
Ne habozzon, válassza ezt a teljesen felújított és modern panel lakást! Hívjon a részletekért és szerezze meg új otthonát, ahova már csak költöznie kell!

Irodánk teljes körű segítséget nyújt az adásvétel sikeres lebonyolításában: rendelkezésre áll tapasztalt, megbízható ügyvéd, energetikus, bankfüggetlen hitel-ügyintéző.

Amennyiben új ingatlana megvásárlásához el kell adnia már meglévő lakását vagy házát, ennek lebonyolításában is állok rendelkezésére!

06 20 9362 513
Krizsán Ibolya alacsony fenntartás, csendes utca, jó közlekedés, külön fürdő és wc, redőnyözött, új nyílászárók, klíma, közös tároló, új villamoshálózat, szúnyogháló
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Békéscsaba, Békéscsaba


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6651239


Krizsán Ibolya Ildikó

Krizsán Ibolya Ildikó

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Városi Ingatlaniroda

Városi Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6651239

Krizsán Ibolya Ildikó

Krizsán Ibolya Ildikó

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Városi Ingatlaniroda

Városi Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó békéscsabai (Békéscsaba) panellakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A panellakásról 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 52 m². További jellemzői: a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: nincs. A panellakás ára 28,5 millió Ft, négyzetméter ára 548 077 Ft, ami a békéscsabai átlaghoz képest 21%-kal magasabb. Az ingatlant Krizsán Ibolya Ildikó referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6651239. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Békéscsaba ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.