star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Bodajk

  • 53 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

18,9 millió Ft

Eladó lakás Bodajk

  • 53 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Bodajk

  • 53m²


Ár:

18 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
1.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Bodajk központi, csendes részén, a Bányász lakótelepen 1. emeleti téglalakás eladó! Az 53nm-es ingatlan felújítandó állapotú, erkélyes. A lakásban 2 nagy szoba, konyha, kamra, fürdőszoba, előszoba található. Fűtése gáz konvektorral megoldott. A lakáshoz tároló tartozik a pincében. Alacsony a fenntartási költsége.
A lakás zöldövezeti részen helyezkedik el, a ház mindkét oldalán parkosított zöldterület lett kialakítva. Pár lépésre bölcsőde és óvoda található, de pár percre cukrászda, Polgármesteri hivatal, boltok, iskola, gyógyszertár elérhető. A buszmegálló szintén 4 percre van. Személyautóval lehet közvetlenül parkolni a ház mellett.
Kiváló befektetés lehet, mivel Mór szomszédságában található Bodajk, így kiadás szempontjából is tökéletes.
Iár.: 18.900.000,-Ft (csak készpénz)
Tel.: 06-20-569-5588


Elhelyezkedés

Bodajk


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6637596


Új Ingatlan Bolt -  Unger Regina

Új Ingatlan Bolt - Unger Regina

Ingatlanreferens további ingatlanjai

HASONLÓ INGATLANOK


20 900 000 Ft

Bodajk

  • Szobák: 1
  • Alapterület: 39m²

+36 20

Ingatlannet kód: NET6637596

Új Ingatlan Bolt -  Unger Regina

Új Ingatlan Bolt - Unger Regina

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Az általad megtekintett eladó bodajki téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és félszoba). A téglalakásról 1 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 53 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. A téglalakás ára 18,9 millió Ft, négyzetméter ára 356 604 Ft, ami a bodajki átlaghoz képest 20%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Új Ingatlan Bolt - Unger Regina referens az Unger Regina irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6637596. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Bodajk ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.