star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budakeszi

  • 40 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

18,5 millió Ft

Eladó lakás Budakeszi

  • 40 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budakeszi

  • 40m²


Ár:

18 500 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1970
Emelet
földszint
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
elektromos
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Budakeszi 40m2-es komfortos lakás áron alul eladó!Az ingatlan több lehetőséget is rejt magában: akár lakásként, akár üzlethelyiségként is működhet. A téglaépítésű hátsó rész 14m2-es szobájához tartozik egy tusoló mosdóval, egy különálló illemhely és egy 2,6m2-es kamra + 1m2-es gardróbszekrény. Az első rész üvegportálos, könnyűszerkezetes: 10m2-es szoba + 8m2-es konyha étkezővel. A szobák és az egyik fürdő ablakkal ellátott. A nagy üvegfelületeknek köszönhetően világos a lakás. Osztatlan közöstulajdonú, a belső udvarból 2 lakás és 1 fodrászüzlet nyílik. Az utcafronton emeletráépítéssel még több lakás van. Jelenleg elektromos fűtéssel rendelkezik. De gázkazánról is megoldható a központi fűtés.Budakeszi infrastruktúrája jó, boltok, szolgáltató egységek a közelben fellelhetők. Budapest, Széna térre a busz menetrendszerint jár, buszmegálló közvetlenül a ház előtt található. Érdekli ez az ajánlatom? Hívjon fel! Szívesen tájékoztatom!

18500000 Ft

Referencia szám: LK067503-IN


Elhelyezkedés

Budakeszi, Fő utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6563813


Tatabánya, Komáromi utca

Tatabánya, Komáromi utca

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6563813

Tatabánya, Komáromi utca

Tatabánya, Komáromi utca

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó budakeszi (Fő utca) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 40 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: parkoló. A téglalakás ára 18,5 millió Ft, négyzetméter ára 462 500 Ft, ami a budakeszi átlaghoz képest 49%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kénosi Antónia referens a Tatabánya, Komáromi utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6563813. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budakeszi ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.