star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budaörs

  • 112 m²

    alapterület
  • 5

    szoba

Vételár:

139,9 millió Ft

Eladó lakás Budaörs

  • 112 m² alapterület
  • 5 szoba

  • Eladó lakás Budaörs

  • 112m²


Ár:

139 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2021
Szobák száma
5 (2 + 3)
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
elektromos
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

ELADÓ Budaörs Törökugratón egy 3 lakásos sorház középső 112 m2 belső 3 szintes lakása.

A lakás elrendezése szerint: a földszinten egy amerikai konyhás nappali étkezővel, egy vendég mosdó kézmosóval, egy kamra kapott helyet. Az első emeleten 1+2 félszoba, közlekedő és egy kádas fürdőszoba, a tetőtérben pedig egy szoba és egy zuhanyzós fürdőszoba került kialakításra.

A szobákban laminált parketta, a többi helyiségben járólap található.

Az épület 2021-ben épült Thermo blokk falazattal, 3 rétegű műanyag ablakokkal, a földszinten elektromos redőnnyel, külső szigeteléssel.

A nappaliban és a vizes helyiségekben padlófűtés, a többi helyiségben elektromos radiátorok a fűtésről és villanybojler gondoskodik a melegvízről. A tetőn kiépített kb. 5,6 KWh napelem rendszernek köszönhetően az ingatlan rezsiköltsége minimális.

A lakáshoz tartozik egy saját használatú 180 m2-es kertrész és 2 autóbeálló a telken lévő parkolóban. A biztonságról elektromos kapu és kamerás kaputelefon gondoskodik.

A lakás hitelezhető, CSOK hitel is felhasználható rá.

Az ár tartalmazza a konyhabútort, a szanitereket és a teljes gépiesítést.

A környék infrastruktúrája kiváló; Kelenföld autóval 10 perc alatt, busszal 20 perc alatt a 40, 40B, 40E, 140, 140A, 172, 173, 240-es buszokkal elérhető. A közelben óvodák, iskolák, játszóterek, gyógyszertárak, bevásárlási lehetőségek.

A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.

VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN!

Amennyiben eladná saját ingatlanát, kifejezetten Budaörsre szakosodott irodánktól, INGYENES ÉRTÉKBECSLÉST kérhet.


Elhelyezkedés

Budaörs, Budaörs


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6630907


Business di Successo Kft

Business di Successo Kft

Ingatlanreferens további ingatlanjai

+36 30

Ingatlannet kód: NET6630907

Business di Successo Kft

Business di Successo Kft

Ingatlanreferens további ingatlanjai

Az általad megtekintett eladó budaörsi (Budaörs) téglalakás 5 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 3 félszoba). A téglalakásról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 112 m². További jellemzői: az építés éve 2021, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: parkoló. A téglalakás ára 139,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 249 107 Ft, ami a budaörsi átlaghoz képest 4%-kal magasabb. Az ingatlant Business di Successo Kft referens a MPD Hungary Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6630907. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budaörs ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.