star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Cák

  • 76 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

31 millió Ft

Eladó lakás Cák

  • 76 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Cák

  • 76m²


Ár:

31 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1970
Szobák száma
3
Lift
nincs

Az ingatlanról:

A Kőszegtől 5 km-re fekvő kedvelt hegyaljai településen, Cákon vált eladóvá egy két apartmanból álló vendégház.
Az ingatlan a falu központi részén található, ahonnan könnyedén elérhetők a környék turisztikai látnivalói gyalogosan, kerékpáron, autóval, vagy akár autóbusszal is.
A 4 lakásos társasház alsó szintjén kialakított egyik apartman alapterülete 76 nm, mely teljes kényelmet biztosít akár egy nagyobb család számára is.
Az utcafrontról az egy légtérben elhelyezkedő nagyon világos nappali-konyha-étkezőbe jutunk, mely lehetőséget ad arra, hogy kényelmesen együtt tölthesse pihenését az egész család. Az apartman két hálószobás, továbbá egy fürdőszoba és egy közlekedő tartozik hozzá.
Az ingatlan melegéről elektromos fűtőpanel gondoskodik. A melegvíz-ellátást villanybojler biztosítja. A gáz bevezetése megtörtént, ezért igény szerint lehetőség van a központi fűtés kialakítására is.
A lakás hátsó kijáratán keresztül jutunk el a szomszédos apartmannal közösen használt teraszra és egy saját használatú kis méretű udvarra, ahol kényelmes kerti bútorok, tűzrakó hely és a gyerekek számára mászóka áll rendelkezésre.

A vendégház otthonos berendezése a vételár részét képezi!

Igény szerint a két apartman együtt is megvásárolható, melynek vételára 59.000.000 Ft.

Ajánlom ezt a kedves, barátságos hangulatú, jó elosztású ingatlant mindazoknak, akik szeretnének szállásadással, vagy bérbeadással foglalkozni ezen a sok-sok vendéget vonzó, kiemelt turisztikai célpontnak számító vidéken.
További részletekért és megtekintési időpont foglalásáért, kérem hívjon bizalommal, akár hétvégén is!

Hitelre van szüksége? Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére! Kérje személyre szabott ajánlatunkat Kollégáinktól!
Válassza ki az Önnek legmegfelelőbbet!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.


Helyiségek

Szoba
10.38m²
Szoba
11.97m²
Fürdőszoba
8.55m²
Közlekedő
7.77m²
Konyha
4.15m²
Szoba
22.81m²

Elhelyezkedés

Cák


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6549647


Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


31 000 000 Ft

Cák

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 75m²

+36 70

Ingatlannet kód: NET6549647

Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó cáki téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 76 m². További jellemzői: az építés éve 1970. A téglalakás ára 31 millió Ft, négyzetméter ára 407 895 Ft, ami a cáki átlaghoz képest 0%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Bíró Brigitta referens az Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6549647. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Cák ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.