star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Cegléd

  • 85 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

61 millió Ft

Eladó lakás Cegléd

  • 85 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Cegléd

  • 85m²


Ár:

61 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2024
Emelet
1.
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
gáz (központi)
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

*85 nm-es MODERN és KÉNYELMES ÚJÉPÍTÉSŰ belső kétszintes lakás eladó Cegléden*

Kivételes lehetőség várja Önt Cegléden, csendes környezetben, ahol a nyugodt élet minden kényelmét élvezheti, közel a városi szolgáltatásokhoz. A lakás egy modern és exkluzív, 4 albetétes társasházban helyezkedik el. Az otthon melegéről 3 féle fűtési rendszer gondoskodik, tökéletes komfortot és gazdaságosságot biztosítva: egy GREE hőszivattyú, egy hűtő-fűtő klíma illetve egy BAXI kondenzációs gázkazán, így biztosan optimális energiamixet alakíthat ki magának.

A 4 szobás otthon praktikusan elrendezett, földszintjén tágas nappali, egy szoba, konyha, gardrób, fürdőszoba, WC és kamra várja Önt, illetve egy terasz, melyeket szívesen megoszt majd barátaival. Az emeleten három további hálószoba és egy külön WC található.

Az építkezés a végső simításoknál tart, így a vevő még személyre szabhatja a burkolatokat az egyéniségének megfelelően. Az átadás várhatóan 2024 végén történik.

Cegléd gazdag történelmi örökséggel rendelkezik, mely a városközpontban és környékén jól felfedezhető. A helyi piac, hangulatos kávézók és éttermek színesítik a mindennapokat. Az ingatlan könnyen megközelíthető, mind autóval, mind tömegközlekedéssel. A városka közel fekszik a fővároshoz és környékéhez, így akár ingázásra is alkalmas.

Ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget, hogy otthont találjon egy eleven és barátságos közösségben. Kérjük, keressen minket bátran további részletekért!
Érd: Tamus Angéla +36 70 601 2099

Referencia szám: M271098


Elhelyezkedés

Cegléd


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6644514


Tamus Angéla Erzsébet

Tamus Angéla Erzsébet

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Jászberény Gyöngyösi út 36 - OTP Ingatlanpont Iroda

Jászberény Gyöngyösi út 36 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6644514

Tamus Angéla Erzsébet

Tamus Angéla Erzsébet

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Jászberény Gyöngyösi út 36 - OTP Ingatlanpont Iroda

Jászberény Gyöngyösi út 36 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó ceglédi téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 85 m². További jellemzői: az építés éve 2024, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (központi). A téglalakás ára 61 millió Ft, négyzetméter ára 717 647 Ft, ami a ceglédi átlaghoz képest 8%-kal magasabb. Az ingatlant Tamus Angéla Erzsébet referens a Jászberény Gyöngyösi út 36 - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6644514. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Cegléd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.