star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Cserkeszőlő

  • 41 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

39,9 millió Ft

Eladó lakás Cserkeszőlő

  • 41 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Cserkeszőlő

  • 41m²


Ár:

39 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
1.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
házközponti egyedi mérővel
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Lift
van

Az ingatlanról:

Otthonok és megoldások!
Cserkeszőlőn, a 2007-ben épült, liftes Termál Lakópark első emeletén, 41 nm lakóterű, nappali+1 szobás lakás eladó. Mindkét szobából megközelíthető a belső, csendes. parkos udvarra néző 10 nm erkély. A közös parkban halastó található és további kikapcsolódási, pihenési, bográcsozási, sütögetési lehetőségek állnak a tulajdonosok részére. A lakás klímás, a termálfürdő gyógyhatású termálvize be van vezetve a fürdőszobába és a termálvíz hője látja el a lakás fűtését is, egyéni hőmennyiség mérővel. Fenntartási költségek ezért igen alacsonyak.
Az ingatlan igény esetén a fotókon látható teljes berendezéssel együtt megvásárolható, melyek értékét az eladási ár tartalmazza. Zárt udvari gépkocsibeálló is tartozik a lakáshoz. Az ingatlan tehermentes, azonnal birtokbavehető.
Gyalogosan 3 percre található Cserkeszőlő legfőbb vonzeröjétől, a termálfürdőtől, mely Szegedtől mintegy 82, Kecskeméttől 42, a fővárostól pedig 127 kilométerre fekszik. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 365851


Elhelyezkedés

Cserkeszőlő, Termál Lakópark


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6638155


+36 30

Ingatlannet kód: NET6638155

Az általad megtekintett eladó cserkeszőlői (Termál Lakópark) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 41 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa házközponti egyedi mérővel. Parkolási lehetőség: udvarban. A téglalakás ára 39,9 millió Ft, négyzetméter ára 973 171 Ft. Az ingatlant Földi Margit referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6638155. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Cserkeszőlő ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.