star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Csongrád

  • 53 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

21,9 millió Ft

Eladó lakás Csongrád

  • 53 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Csongrád

  • 53m²


Ár:

21 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1982
Emelet
4.
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
távfűtés
Fal építési anyaga
panel
Légkondícionáló
van
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Csongrád-Csanád vármegye, Csongrád, Bökény városrészén 53 m2 hasznos alapterületű társasházi panellakás eladó. Az otthon egy 4 emeletes társasház 4. emeletén helyezkedik el. Az összkomfortos lakás egy előszobából, két szobából, egy hallból, egy konyhából, egy fürdőszobából, egy külön nyíló WC-helyiségből, egy közlekedőből és egy erkélyből áll, a lépcsőházban közös tároló biztosított. Az ingatlan kettő évvel ezelőtt teljeskörű felújításon esett át: a külső nyílászárók műanyagra cseréltek, redőnnyel ellátottak, a beltéri ajtókat minőségi nyílászárókra, hangszigeteltekre cserélték. A közművek közül a villany, a víz, a gáz és a csatorna megtalálható. A villanyvezetékek cseréje, a vízvezetékek cseréje, a helyiségek újraburkolása, a fürdőszoba és a konyha felújítása, a konyhabútor cseréje megtörtént. A helyiségek laminált padló-, valamint járólap borítást kaptak. Az otthon melegét és melegvíz ellátását távhő biztosítja, emellett egy hűtő-fűtő klíma is beépítésre került. A klíma, a konyhabútor, az elektromos konyhai gépek közül a sütő, főzőlap, mosogatógép a vételár részét képezik. A felsorolt elektronikai eszközök 2 éve lettek vásárolva és még érvényes garanciával rendelkeznek. A hideg és melegvíz mérése külön mérőórával történik. A társasházban a távközlési szolgáltató megtalálható. A lépcsőház tiszta, rendes, kaputelefonos rendszerrel nyitható. Parkolás az épület előtti közterületen ingyenes. A közelben pár száz méteren belül élelmiszerbolt, iskola, óvoda, posta, gyógyszertár, játszótér, SZTK megtalálható. Az ingatlan jogilag rendezett, tehermentes. Birtokba adása rövid határidővel megoldható. A vásárlás finanszírozásában az OTP kedvezőbb kamatozású hitelkonstrukcióival, CSOK Plusz és támogatott hitel lehetőségével tudunk segíteni. Az adásvételi szerződés lebonyolításához korrekt ügyvédi közreműködést tudunk ajánlani. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal! Eladó ingatlanokat keresünk meglévő és külföldi partnereink számára!

Referencia szám: M270850-IN


Elhelyezkedés

Csongrád


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6632771


Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda

Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


21 000 000 Ft

6640, Csongrád, Bökény, Orgona utca 6

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 53m²

15 000 000 Ft

Csongrád, Bökény

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 47m²

19 900 000 Ft

Csongrád

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 64m²

+36 70

Ingatlannet kód: NET6632771

Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda

Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó csongrádi panellakás 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A panellakásról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 53 m². További jellemzői: az építés éve 1982, a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa távfűtés. A panellakás ára 21,9 millió Ft, négyzetméter ára 413 208 Ft, ami a csongrádi átlaghoz képest 17%-kal magasabb. Az ingatlant Vas Edit referens a Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6632771. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Csongrád ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.