star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Csongrád

  • 59 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

23,5 millió Ft

Eladó lakás Csongrád

  • 59 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Csongrád

  • 59m²


Ár:

23 500 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1985
Emelet
2.
Szobák száma
3 (1 + 2)
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
konvektor
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
egyéb
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Kizárólag az OTP Ingatlanpontnál!
Csongrád központi részén 3 szobás, második emeleti erkélyes lakás új tulajdonosát várja!
Az 59 m2-es lakásban egy nappali, két félszoba, közlekedő, konyha, kamra, fürdő, külön WC és egy erkély került kialakításra. Központi elhelyezkedése ellenére csendes, napfényes lakás (délelőttől kora estig körbesüti a nap), megkímélt állapotban. A társasház a nyolcvanas évek végén épült, kultúrált, szép állapotú, a bejárati ajtó előtt nem járnak, mivel a folyosó végén helyezkedik el.
A szobák padlószőnyegesek, a többi helyiség PVC burkolatú. A fűtés gázkonvektorokkal történik, a melegvizet átfolyós vízmelegítő szolgáltatja.
A közös költség 5820 Ft, minden fogyasztás egyedileg mérhető.
Elsősorban befektetőknek ajánlom, leinformálható, jól szituált, csendes bérlő jár a lakáshoz. Városközponti elhelyezkedésének köszönhetően a közelben minden megtalálható, ami a kényelmes élethez szükséges.
A lakáshoz opcionálisan garázs is vásárolható, de a garázs önállóan nem eladó.
Az ingatlan tehermentes.
Ha felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal!
Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és vevők rendelkezésére. A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciót biztosítunk. Az OTP Banknál elérhető Babaváró, falusi CSOK, CSOK Plusz hitel és egyéb kölcsönök intézését díjmentesen vállaljuk. Válasszuk ki együtt az Önnek legmegfelelőbb ajánlatot banki sorban állás nélkül!

Referencia szám: M271227-IN


Elhelyezkedés

Csongrád


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6640688


Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda

Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6640688

Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda

Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó csongrádi téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 2 félszoba). A téglalakásról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 59 m². További jellemzői: az építés éve 1985, a fal építési anyaga egyéb, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: parkolóház. A téglalakás ára 23,5 millió Ft, négyzetméter ára 398 305 Ft, ami a csongrádi átlaghoz képest 0%-kal magasabb. Az ingatlant Lázár Krisztina referens a Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6640688. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Csongrád ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.