star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Dabas

  • 84 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

99,99 millió Ft

Eladó lakás Dabas

  • 84 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Dabas

  • 84m²


Ár:

99 990 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2020
Emelet
2.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
újszerű
Lift
nincs

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Dabas főútján 2020 ban épült gondosan kivitelezett,társasházban penthous jellegü prémium lakás eladó. Az ingatlan alap területe 84 nm,hozzá egy 25 és egy 34 négyzetméteres terasz tartozik.Össz 57 nm.Minden részletében a minőség és a modern otthon jellemzi.Kivitelét értékelve csak az extra kategoriába sorolható.A z ingatlan a második emeleten található.2 szoba ,nappali, amerikai konyha .A konyhapult es az étkező asztal is magas minőségű kőből készült. Az ingatlan teljes alapterülete olasz prémium minőségű Atlasconcorde burkolatot kapott.Minden igényt kielégitő fürdőszoba található,amiben egy Riho masszázs kád és egy zuhany is helyet kapott.Külön mellékhelyiség ,előszoba. aminek falát egy 6 nm es tükör nagyítja.Mennyezet hütés illetve fűtés és padlófűtés biztositja az évszaknak megfelelő klimát az egész lakásban,korszerű energia használatával.A terasz árnyékolását Somfy motoros távirányitóval illetve aplikáciorol telefonnal vezérelhető vitorlák biztositják.A lakás árnyékolását elektromos redőnyök látják még el.A lakáshoz tartozik még egy 13 nm pincetárolo és az udvarban egy gépkocsi beálló.Mivel a második emeleten egyedüli lakàs ezért abszolut elkülönült privát szférát biztosít .
A lakás méretre szabott magas minőségű kézzel készitett butorokkal beépített. A feltüntetett ár bútorzat nélkül értendő, azonban opcionálisan megegyezés szerint az is megvásárolható.
.Kizárolag komoly érdeklődőnek áll szándékunkban személyesen minden részletében megmutatni..Tisztelettel kérem az ingatlan irodák munkatársait ne keressenek,nem tartunk igényt a munkájukra. 

Egyéb jellemzők:

Villanyáram: Bevezetve (230 Volt).
Vízellátás: Van.
Csatornázás: Közműhálózatba bekötve.
Kilátás: Panorámás.


Elhelyezkedés

Dabas, Bartók Béla út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6654132


Az általad megtekintett eladó dabasi (Bartók Béla út) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 84 m². További jellemzői: az építés éve 2020. A téglalakás ára 99,99 millió Ft, négyzetméter ára 1 190 357 Ft, ami a dabasi átlaghoz képest 31%-kal magasabb. Az ingatlant Sándor Enikő referens az Otthon Csoport irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6654132. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dabas ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.