star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Debrecen, Belváros

  • 59 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

48 millió Ft

Eladó lakás Debrecen, Belváros

  • 59 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Debrecen, Belváros

  • 59m²


Ár:

48 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1913
Szobák száma
2
Fűtés
távfűtés
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Debrecen abszolút belvárosában, a Gambrinusz-közben eladásra kínálunk egy kitűnő adottságokkal rendelkező 59 m2-es, tégla építésű, 4.emeleti, 2 szobás lakást.

Helyiségei: előszoba-étkező, fürdőszoba-wc, konyha, kamra, nappali, szoba. A helyiségek rugalmasan átalakíthatóak, pl. a konyha és a kamra igény szerint összenyitható.
A szobák jó állapotú parkettával, a többi helyiség hidegburkolattal borított.
A lakás melegét távhő biztosítja egyedi méréssel, ezáltal alacsony rezsi költséggel bír, jó állapotú, szigetelt külső fa nyílászárókkal rendelkezik.

Az ár a szükséges felújítás összegéig alkuképes.

Sétatávolságra elérhetőek üzletek, boltok, patika, hivatalok, színház, vendéglátó egységek, bevásárlóközpontok.
Kiváló infrastruktúra jellemzi, a villamos és buszmegállók pár lépésnyire találhatóak, ennek köszönhetően rövid időn belül eljutunk a város bármely pontjára.

Kitűnő választás lehet még irodának, magánrendelőnek, akár befektetés céljára is.

További kérdéssel, megtekintéssel kapcsolatban keressen bizalommal!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Fürdőszoba
5.67m²
Kamra
4m²
Konyha
6m²
Előszoba
7.47m²
Szoba
17m²
Nappali
20m²

Elhelyezkedés

Debrecen, Belváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6513618


+36 70

Ingatlannet kód: NET6513618


Az általad megtekintett eladó Debrecen, belvárosi téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 59 m². További jellemzői: az építés éve 1913, a fűtés típusa távfűtés. A téglalakás ára 48 millió Ft, négyzetméter ára 813 559 Ft, ami a debreceni átlaghoz képest 26%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Fehér Anita referens a Molnár Tamás irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6513618. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Debrecen, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.