star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Debrecen, Belváros

  • 39 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

26,9 millió Ft

Eladó lakás Debrecen, Belváros

  • 39 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Debrecen, Belváros

  • 39m²


Ár:

26 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Szobák száma
2
Fűtés
távfűtés
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Belvárosban, a Petőfi téren, 39 m2-es, 1+1 szobás, erkélyes, minimális rezsivel rendelkező lakás, rugalmas birtokbaadással eladó.

Irányár: 26.900.000 Ft.

Érdeklődni: 30-2288-369

*******************
Részletes leírás:
*******************

A környék belváros lévén teljes ellátottsággal rendelkezik. Közvetlen közelben minden, a hétköznapokban szükséges üzlet és szolgáltatás elérhető. Tömegközlekedés tekintetében is teljes a paletta, innen a város bármely pontjára közvetlen busz-, troli-, és villamosjárattal el lehet jutni.

Az elmúlt évben került sor a Petőfi tér felújítására, ami egy kellemes pihenőparkká vált, padokkal, grillterasszal, tóval, várostörténeti tanösvénnyel, és egy, a gyerekek által méltán közkedvelt játszótérrel.

Az épület az 1970-es évek elején épült, huszonkét emelettel, három személy és egy teherlifttel. Jelenleg 0-24 órás portaszolgálat is üzemel a fogadó szinten.

Az eladásra kínált lakás a tizedik emeleten van, tájolását tekintve keleti és északi fekvéssel. A szobák néznek kelet, vagyis a Homokkerti városrész irányába, míg a fürdő ablaka észak, vagyis a Petőfi tér felé nyílik.

A 39 m2-es lakótér magába foglal egy nagyméretű szobát, egy félszobát, egy világos fürdőt és egy kisebb konyhát. A fürdő és a félszoba között egy kis gardrób is van, amiben beépített szekrények kaptak helyet. A nagyszobából nyílik egy kényelmes méretű erkély, ami inkább az erkély és a loggia között van félúton, mondjuk, úgy hogy „fél lodzsa”

Az épület szerkezetéből adódóan a lakáson belüli válaszfala téglák, és csak térelhatároló funkcióval rendelkeznek, így a lakótér átalakítása bizonyos keretek között, könnyedén megoldható (példának okáért, a konyha és a nagyszoba egyszerűen egy légtérbe nyitható).

A rezsi abszolút kezelhető mértékű, a közös költség 5.500 Ft., a téli hőszolgáltatói díj 17.000 Ft. körül mozog.

A társasházi közösség jól gazdálkodik, ennek köszönhetően az összes lift kompletten, fülkéstől a teljes gépészetig ki lett cserélve új, korszerű berendezésekre. Mindezt a közöl költségből képzett felújítási alapból került megfinanszírozásra.

A lakás tulajdoni viszonyai rendezettek, kettő tulajdonos van, a tulajdoni lap teljesen tehermentes. Birtokbaadás a kialkudott vételár teljes megfizetésének függvényében, rugalmasan megoldható.


Elhelyezkedés

Debrecen, Belváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6642281


+36 30

Ingatlannet kód: NET6642281


Az általad megtekintett eladó Debrecen, belvárosi csúszózsalus lakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A csúszózsalus lakásról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 39 m². További jellemzői: a fűtés típusa távfűtés. A csúszózsalus lakás ára 26,9 millió Ft, négyzetméter ára 689 744 Ft, ami a debreceni átlaghoz képest 21%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Cserven Gábor hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6642281. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Debrecen, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.